ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Την Τετάρτη (9/3) συνεδριάζει η πειθαρχική επιτροπή της UEFA

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Μίντιλαντ
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τη Μίντιλαντ EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έχει κληθεί σε απολογία για την είσοδο των οπαδών του στο γήπεδο μετά τον αγώνα με τη Μίντιλαντ και θα μάθει την ποινή που θα του επιβληθεί την παραμονή του παιχνιδιού με τη Γάνδη (10/3) στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ενημερώθηκε ότι η πειθαρχική επιτροπή της UEFA, που θα ασχοληθεί με την κλήση του σε απολογία θα συνεδριάσει στις 9 Μαρτίου, μια ημέρα πριν από τον αγώνα του Δικεφάλου με την Γάνδη (10/3) στην Τούμπα.

Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη συνεδρίαση ορίστηκε να γίνει την παραμονή του αγώνα με τους Βέλγους χρίζει ερμηνείας. Και διότι, μοιάζει δύσκολο να παρθεί απόφαση που θα αφορά την παρουσία ή όχι κόσμου στην Τούμπα λίγες ώρες πριν τον πρώτο αγώνα για την φάση των 16 του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να απολογηθεί για την είσοδο οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τη Μίντιλαντ και την χρήση κροτίδων και έχει περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα (7/3) να καταθέσει υπόμνημα με τις απόψεις του.

Ο Δικέφαλος κινδυνεύει με ποινή που μπορεί να είναι χρηματικό πρόστιμο, αποκλεισμός της έδρας τους ή κλείσιμο συγκεκριμένων θυρών. Τα δυο τελευταία ενδεχόμενα δεν θα αφορούν, όπως όλα δείχνουν τον αγώνα με τη Γάνδη.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ UEFA CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ