ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τίμησε τη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών του στα Τέμπη

Στιγμιότυπο από το μνημόσυνο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα Τέμπη
Στιγμιότυπο από το μνημόσυνο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα Τέμπη PHOTO CREDITS: INTIME

Ο ΠΑΟΚ τίμησε για μια ακόμα χρονιά τη μνήμη των έξι αδικοχαμένων φιλάθλων του, οι οποίο έχασαν τη ζωή τους λίγο έξω από τα Τέμπη στις 4 Οκτωβρίου 1999, ενώ οι φίλαθλοι του Δικεφάλου επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη, μετά από ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ να έχει στραμμένο το ενδιαφέρον του στην Κρήτη, για την αναμέτρηση του Δικέφαλου με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (3/10, 18:15, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από το SPORT24), ωστόσο δεν ξεχνά τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς του, οι οποίοι άφησαν την τελευταία τους πνοή λίγο έξω από τα Τέμπη στις 4 Οκτωβρίου του 1999.

Πρόκειται για τους Χαράλαμπο Ζαπουνίδη( 20 ετών), Δημήτρη Ανδρεαδάκη (25 ετών), Χριστίνα Τζιόβα (18 ετών), Αναστάσιο Θέμελη (22 ετών), Γεώργιο Γκανάτσιο (22 ετών), Κυριάκο Λαζαρίδη ( 17 ετών). Υπενθυμίζεται ότι το λεωφορείο που τους μετέφερε συγκρούστηκε με ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν τον τραγικό θάνατο.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, όπως κάθε χρόνο, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να προσφέρει μια σειρά από στεφάνια στη μνήμη τους. Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησαν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ίνγκι Ίνγκασον, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν στο Ηράκλειο, λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Η μνήμη δε σβήνει. Τα έξι παιδιά που έφυγαν στις 04.10 του 1999 στα Τέμπη ήταν, είναι και θα είναι για πάντα μαζί μας, δίπλα μας και θα μας οδηγούν.

Σύσσωμη η οικογένεια του Δικεφάλου τίμησε τη μνήμη του Χαράλαμπου, του Δημήτρη, της Χριστίνας, του Αναστάσιου, του Γεώργιου και του Κυριάκου.

Το μνημόσυνο τελέστηκε στο σημείο που κόπηκε το νήμα της ζωής των έξι αδερφών μας. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η ΚΑΕ, ο ΑΣ αλλά και οι φίλοι της ομάδας ήταν όλοι εκεί. Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου εκπροσώπησαν οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Ίνγκι Ίνγκασον".

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ