ΠΑΟΚ: Τιμά τη μνήμη των θυμάτων από το δυστύχημα στα Τέμπη
Συμπληρώνονται σήμερα 21 χρόνια από τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που στοίχισε την ζωή σε 6 νεαρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ και σύσσωμη η οικογένεια του Δικεφάλου τιμά τη μνήμη τους.
Ημέρα πένθους είναι η σημερινή για τον ΠΑΟΚ. Η οικογένεια του Δικεφάλου δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς που έχασαν την ζωή τους ξημερώματα της 4ης Οκτωβρίου του 1999 όταν το λεωφορείο με το οποίο επέστρεφαν στην Θεσσαλονίκη, από το Σ.Φ ΠΑΟΚ Κορδελιο, συγκρούστηκε με φορτηγό και έπεσε σε χαράδρα στα Τέμπη.
Έχουν περάσει 21 χρόνια από το τραγικό δυστύχημα που στέρησε την ζωή στους Χαράλαμπο Ζαπουνίδη (20 χρόνων), Δημήτριο Ανδρεαδάκη (25 χρόνων), Χριστίνα Τζιόβα (18χρόνων), Αναστάσιο Θέμελη (22 χρόνων), Γεώργιο Γκανάτσιο (22 χρόνων) και Κυριάκο Λαζαρίδη (17 χρόνων) και όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα είναι αφιερωμένη σε αυτούς.
Οι φίλοι και οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα βρεθούν στο μνημείο που έχει στηθεί στα Τέμπη για να τιμήσουν την μνήμη των αδικοχαμένων που κανείς δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει.
"Είστε πάντα δίπλα μας" αναφέρει το ποστάρισμα του Δικεφάλου στο Facebook.
"04.10.1999 | 04.10.2020 21 χρόνια τώρα, εσείς μαςοδηγείτε..." αναφέρει και στη σελίδα της στο Twitter.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: