ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με τους Ντάντας και Κεντζιόρα

Ο Τιάγκο Ντάντας
Ο Τιάγκο Ντάντας INTIME

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει με τους δικούς του όρους τον Ντάντας στην Τούμπα και όπως όλα δείχνουν αφήνει, για την ώρα στην άκρη το θέμα του Κεντζιόρα που θα πρέπει να επιστρέψει στην Ντιναμό Κιέβου.

Ο προγραμματισμός του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν περιλαμβάνει και τις εκκρεμότητες με τους δύο παίκτες που αγωνίστηκαν ως δανεικοί στην Τούμπα την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η στόχευση του Δικεφάλου για τον Τιάγκο Ντάντας είναι συγκεκριμένη. Ο ΠΑΟΚ εγκατέλειψε κάθε ιδέα πληρωμής της ρήτρας του νεαρού χαφ, θέλει όμως να τον κρατήσει στο ρόστερ. Και έχει ζητήσει από την Μπενφίκα τον εκ νέου δανεισμού του ποδοσφαιριστή και την επόμενη σεζόν.

Μια πρόταση η οποία κατατέθηκε από τον Ζοσέ Μπότο στους ανθρώπους της πρώην ομάδας του και δεν απορρίφθηκε από τους Λουζιτανούς.

Μάλιστα υπήρξαν και τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύματα, που θεωρούσαν πιθανό το ενδεχόμενο παραμονής του Ντάντας στην Τούμπα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Είναι ωστόσο σημαντικό το θέμα της ρήτρας που οι Πορτογάλοι ζητούν να μπει στο συμβόλαιο του νέου δανεισμού του και που έχουν ζητήσει να είναι υποχρεωτική. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του συμφωνεί για τη ρήτρα, διαφωνεί με το να είναι υποχρεωτική. Ο συγκεκριμένος όρος μοιάζει να είναι η πιο σημαντική εκκρεμότητα στο θέμα του 21χρονου μέσου.

Στην περίπτωση του Τόμας Κεντζιόρα τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί δείχνουν ότι ο Πολωνός δύσκολα θα παραμείνει στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε από τον περασμένο Γενάρη να επωφεληθεί από τις προβλέψεις της FIFA για τα συμβόλαια των ξένων ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην εμπόλεμη Ουκρανία, ωστόσο δεν θέλησε να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Προχώρησε σε συμφωνία δανεισμού του από την Ντιναμό Κιέβου, χωρίς σε αυτή να προβλέπεται κάποιο buy out.

Ο Κεντζιόρα που βοήθησε περισσότερο ως στόπερ – στα παιχνίδια που έλειψε ο Ίνγκασον- παρά ως ακραίος αμυντικός πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα του Κιέβου. Στον ΠΑΟΚ φαίνεται να έχουν αποφασίσει να αφήσουν για την ώρα το θέμα του και να προχωρήσουν στις υπόλοιπες κινήσεις τους.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ