ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με το συμβόλαιο του Σβαμπ

Ο Στέφαν Σβαμπ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια για το Europa League.
Ο Στέφαν Σβαμπ στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια EUROKINISSI SPORTS

Η ρήτρα αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του Σβαμπ για έναν επιπλέον χρόνο δίνει άνεση χρόνου τόσο στην πλευρά του παίκτη όσο και στον ΠΑΟΚ, να συζητήσουν για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Στέφαν Σβαμπ επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή για να ξεκινήσει προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ. Ο Αυστριακός μέσος δούλεψε με ατομικές προπονήσεις στο διάστημα των διακοπών του στην πατρίδα του και είναι έτοιμος για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Παρά τα όσα ακούγονται το συμβόλαιο του δεν απασχολεί αυτή την στιγμή τουλάχιστον τον μέσο του Δικεφάλου. Και αυτό διότι μπορεί να εκπνέει το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο υπάρχει σε αυτό ρήτρα αυτόματης ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο με βάση τις συμμετοχές που θα πραγματοποιήσει την επόμενη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του Σβαμπ την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην οποία κατέγραψε 9 γκολ και ισάριθμες ασίστ. Μάλιστα κάποια στιγμή στο ξεκίνημα της σεζόν ο παίκτης κλήθηκε από τον τότε αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου Όλαφ Ρέμπε να συζητήσει την επέκταση του συμβολαίου του για έναν επιπλέον χρόνο, χωρίς να απαιτείται να φτάσει σε κάποιον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών. Οι συζητήσεις τότε έγιναν σε καλό κλίμα ωστόσο δεν υπήρξε οριστική συμφωνία και το θέμα παρέμεινε σε εκκρεμότητα.

Δεν αποκλείεται οι δύο πλευρές να καθίσουν και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να συζητήσουν ένα νέο συμβόλαιο, αλλά το ζήτημα του 30χρονου χαφ δεν είναι από αυτά που αποτελούν προτεραιότητα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ