ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θετικοί στον κορονοϊό οι Τσιγγάρας και Τσαούσης, πρόβλημα στον αστράγαλο ο Σίντκλεϊ

Ο Τσιγγάρας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Τσιγγάρας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Χάρης Τσιγγάρας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με κορονοϊό, με τον ΠΑΟΚ να θέτει σε πρωτόκολλο σταδιακής επανένταξης τους υπόλοιπους της Εθνικής Ελπίδων που ήταν αρνητικοί. Θετικός και ο Τσάουσης του ΠΑΟΚ Β'.

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ είχε στο επίκεντρο της τις επιστροφές των διεθνών που ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης.

Αυτό δεν ισχύει για τον Χάρη Τσιγγάρα αλλά και τους υπόλοιπους της Εθνικής Ελπίδων. Ο Τσιγγάρας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, όπως και ο Μάριος Τσαούσης που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ Β΄ και μπήκε σε καραντίνα.

Οι συμπαίκτες τους στην Ελπίδων Μιχαηλίδης, Λύρατζης και Κούτσιας ήταν αρνητικοί ωστόσο δεν προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα και θα τον κάνουν μετά τα αποτελέσματα των νέων τεστ covid στα οποία θα υποβληθούν.

Πρόβλημα προέκυψε και με τον Σίντκλεϊ, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και έμεινε στο γυμναστήριο ενώ ο Κρέσπο συνέχισε για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα.

"Το… διάλειμμα των Εθνικών Ομάδων τελείωσε, οι διεθνείς επέστρεψαν στη βάση τους και πλέον ο ΠΑΟΚ είναι κι «επίσημα» σε mode προετοιμασίας για το δεύτερο κομμάτι της σεζόν και τους συνεχείς αγώνες μέχρι και το επόμενο international break του Νοεμβρίου.

Φυσικά, η Τετάρτη λειτούργησε κάπως σαν μέρα προσαρμογής με τους ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν από τις διεθνείς αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ν’ ακολουθούν ειδικό ατομικό πρόγραμμα λόγω της καταπόνησης από τις αναμετρήσεις και τις μετακινήσεις.Αυτός που αναγκαστικά μπήκε στα… πιτς είναι ο Χάρης Τσιγγάρας , ο οποίος κατά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον Covid19.

Τα υπόλοιπα μέλη της χτυπημένης από τον κορωνοϊό Εθνικής Ελπίδων είναι αρνητικά, ωστόσο, μπήκαν σε πρωτόκολλο σταδιακής επανένταξης και θα υποβληθούν και σε νέο τεστ πριν ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα.

Το άλλο πρόβλημα που καλείται ν’ αντιμετωπίσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου , ακούει στο όνομα Σίντκλεϊ . Ο Βραζιλιάνος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο και παρέμεινε στο γυμναστήριο θα θεραπεία. Η συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο , ο οποίος δεν είναι ακόμα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Λίνκολν.

Το πρόγραμμα της προπόνησης της Τετάρτης (13.10) αφορούσε την κατοχή της μπάλας, τα τελειώματα με ασκήσεις σε μικρό χώρο και με μικρές εστίες και – όσο πλησιάζουμε στο ματς με τον Βόλο – την τακτική.

Την Πέμπτη (14.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας" αναφέρει η ενημέρωση του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ