ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θεραπεία για Ίνγκασον, Αουγκούστο και Τάισον

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο πανηγυρίζει γκολ του στο Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ
Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο πανηγυρίζει γκολ του στο Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ INTIME

Ειδικό πρόγραμμα μαζί με τον Ίνγκασον, ακολούθησαν Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον. Η κατάσταση τους θα αξιολογείται καθημερινά.

Την επομένη της νίκης επί του Άρη στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ άρχισε τη μίνι προετοιμασία του για τον αγώνα της Τετάρτης (3/5, 20:00) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Τα προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου δεν λείπουν, καθώς τόσο ο Ίνγκασον όσοι και οι δυο Βραζιλιάνοι, Τάισον και Αουγκούστο, κάνουν θεραπείες για τις ενοχλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Κανονικά, αντίθετα, προπονήθηκε ο Αντρέ Ρικάρντο, ενώ μετά από καιρό έβγαλε ένα μέρος του προγράμματος και ο Γιασμίν Κούρτιτς.

"Η νίκη αντίδρασης κόντρα στον Άρη ήρθε. Πλέον το ζητούμενο είναι να υπάρξει και συνέχεια για τον Δικέφαλο προκείμενου να πετύχει τους στόχους του μέχρι το φινάλε. Επόμενη πρόκληση η αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα.

Η προπόνηση της Δευτέρας (01.05) περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και παιχνίδι, ενώ οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα κόντρα στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον , Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον έκαναν θεραπεία. Η κατάσταση των δύο Βραζιλιάνων θα αξιολογείται καθημερινά. Ο Αντρέ Ρικάρντο προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος έβγαλε και ο Γιάσμιν Κούρτιτς.

Την Τρίτη (02.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ για Αθήνα" ανέφερε το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ