ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θέλει τον Μπέρναρντ Μενσά, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Γκάνα

ΠΑΟΚ: Θέλει τον Μπέρναρντ Μενσά, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Γκάνα

Δημοσίευμα στην Γκάνα εμπλέκει ξανά τον ΠΑΟΚ με τον Μπέρναρντ Μενσά της Καϊσέρισπορ, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Καϊσερίσπορ.

Ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί και μάλιστα έντονα επί εποχής Αμπέλ Φερέιρα για τον Μπέρναρντ Μενσά τον μέσο της Καϊσέρισπορ το καλοκαίρι του 2020.

Ο Μενσά στα 28 του πλέον μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ομάδες που ερίζουν για την υπογραφή του.

Ο συναγωνισμός, σύμφωνα με όσα γράφουν στην Γκάνα, για τον αρχηγό της Καϊσέρισπορ είναι έντονος καθώς εκτός του ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για αυτόν η Τράμπζονσπορ, η Χαλ και ομάδες από τα Εμιράτα.

Ο Μπέρναρντ Μενσά έχει φέτος 3 γκολ και μια ασίστ σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος και όπως όλα δείχνουν αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι θα αναζητήσει έναν ακόμη ποιοτικό χαφ για τη μεσαία του γραμμή, καθώς θα αποχωρήσει ο Γιασμίν Κούρτιτς και τότε θα φανεί αν το φημολογούμενο ενδιαφέρον του για τον Γκανέζο ισχύει πραγματικά ή αν χρησιμοποιείται ετεροχρονισμένα από τους εκπροσώπους του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ