ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θέλει να ανέβει στην κορυφή και στο πρωτάθλημα

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ του Ζίβκοβιτς κόντρα στον Βόλο
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν γκολ του Ζίβκοβιτς κόντρα στον Βόλο INTIME

Μετά την νίκη στη Δανία που τον έφερε στην πρώτη θέση του ομίλου του στο Europa Conference League ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει ένα ακόμη διπλό, το 7ο στη σειρά, που θα τον ανεβάσει στην κορυφή της βαθμολογίας και στο ελληνικό πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (20:30, 24/10, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) με την ψυχολογία του στα ύψη μετά το διπλό στην Κοπεγχάγη. Για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου η νίκη στη Δανία ήταν ότι ακριβώς χρειαζόταν ώστε να αφήσει πίσω την γκέλα στον αγώνα με τον Βόλο και να ασχοληθεί… απελευθερωμένα με το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το ότι ο Δικέφαλος πηγαίνει ανεβασμένος στο "Καραϊσκάκης" το οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και την μεγάλη απόκρουση με την οποία αποσόβησε την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με την Κοπεγχάγη. Και αυτό διότι αν δεν υπήρχε αυτή η σωτήρια επέμβαση του Έλληνα γκολκίπερ όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

Όπως και να έχει ο ΠΑΟΚ πάτησε στην κορυφή του ομίλου του στο Conference League, αποκαθιστώντας το καλό κλίμα στο εσωτερικό του και θέλει να επιστρέψει και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Βιεϊρίνια ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό. "Θέλουμε να είμαστε μπροστά στη βαθμολογία και για να το πετύχουμε πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό".

Εφόσον ο Πορτογάλος και οι συμπαίκτες του καταφέρουν να φύγουν με το τρίποντο από την έδρα του βασικού ανταγωνιστή τους για τον τίτλο τότε κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η δυναμική αυτής της ομάδας που δημιουργεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει πρωταθλητισμό πριν καν φτάσει στα επίπεδα που θέλει να την δει ο προπονητής της.

Όλοι στην Τούμπα αντιλαμβάνονται πως το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι που έχει να δώσει ο ΠΑΟΚ, μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για μια νίκη που θα μεταφέρει όλη την πίεση στους ερυθρόλευκους.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ