ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θα κινηθεί για τον Ούρος Σπάγιτς τον Ιανουάριο σύμφωνα με τους Σέρβους

Ο Ούρος Σπάγιτς με τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας
Ο Ούρος Σπάγιτς με τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας © 2021 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Δημοσίευμα στη Σερβία αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση του 28χρονου κεντρικού αμυντικού της Κράσνοντας, Ούρος Σπάγιτς στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι, ενώ παραμένει ανοικτό αν θα καταθέσει πρόταση δανεισμού ή αγοράς του Σέρβου ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου Σέρβου κεντρικού αμυντικού της Κράσνονταρ, Ούρος Σπάγιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα της σέρβικης ιστοσελίδας "informer.rs".

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Ρωσίας μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει πέντε συμμετοχές στο ρωσικό πρωτάθλημα, έχοντας απολογισμό ένα γκολ, χάνοντας ορισμένα παιχνίδια λόγω τραυματισμού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση του στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν θα πάει για αγορά των δικαιωμάτων του ή εξάμηνο δανεισμό με οψιόν για το καλοκαίρι.

Ο Σπάγιτς ανήκει στην Κράσνονταρ από το καλοκαίρι του 2018 και την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Φέγιενορντ. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στις Άντερλεχτ, Τουλούζ και Ερυθρό Αστέρα. Με την εθνική Σερβίας έχει αγωνιστεί 18 φορές, δίχως να έχει σημειώσει κάποιο γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ