ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τεστ νοοτροπίας με τη Λαμία

ΠΑΟΚ: Τεστ νοοτροπίας με τη Λαμία
Οι Ζίβκοβιτς και Κωνσταντέλιας πανηγυρίζουν γκολ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να διαχειριστεί τη μεγάλη νίκη- πρόκριση στο παιχνίδι με την Άιντραχτ, μένοντας σοβαρός και προσηλωμένος στους στόχους του και στο πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ καλείται απέναντι στη Λαμία, σήμερα το απόγευμα (04/12, 18:00, Novasports Prime, Live από το SPORT24) στην Τούμπα, να δείξει ότι η ευφορία από τη μεγαλειώδη νίκη στη Φρανκφούρτη και η εντυπωσιακή πρόκριση στους "16" του Conference League δεν είναι ικανές να τον αποπροσανατολίσουν.

Ζήτημα ενέργειας και αγωνιστικής κατάστασης δεν τίθεται – κυρίως λόγω της εξαιρετικής διαχείρισης που γίνεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Έτσι αυτό που είναι απαραίτητο, προκειμένου ο Δικέφαλος να βάλει άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή του, είναι αν εμφανιστούν οι παίκτες του συγκεντρωμένοι στον αγωνιστικό χώρο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει ζητήματα που έχουν να κάνουν με την τιμωρία του Τόμας Μουργκ, τον τραυματισμό του Ράχμαν Μπάμπα και τις ενοχλήσεις που αποκόμισαν από τον αγώνα με την Άιντραχτ οι Κουλιεράκης (στους προσαγωγούς) και Μειτέ ( στον δικέφαλο).

Προβλήματα που δεν αλλάζουν, ωστόσο, την προσέγγιση του Ραζβάν Λουτσέσκου που κάνει εκτεταμένο rotation από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Έτσι, στην τετράδα της άμυνας μπροστά από τον Ντομινίκ Κοτάρσκι αναμένεται να αγωνιστούν Σάστρε, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης και Ράφα Σοάρες, με τον Πορτογάλο να παίρνει 3ο συνεχόμενο παιχνίδι ως βασικός, καλύπτοντας το σημαντικό κενό του Μπάμπα.

Στο δίδυμο της μεσαίας γραμμής λογικά θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα ο Σβαμπ, μαζί με έναν από τους Τσιγγάρα ή Οζντόεφ. Προβάδισμα φαίνεται να έχει ο Έλληνας χαφ, ενώ υπάρχει και επιπλέον ενδιαφέρον με το ενδεχόμενο στο παιχνίδι με τη Λαμία να κάνει καθυστερημένο ντεμπούτο με την φανέλα του Δικεφάλου ο Μάρκος Αντόνιο.

Στην τριάδα πίσω από τον φορ κρούσης θα είναι Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας και Ντεσπόντοφ, με τον Μουργκ τιμωρημένο και τον Τάισον να έχει πάρει και αυτός φανέλα βασικού και στα δυο προηγούμενα παιχνίδι.

Στην επίθεση λογικά θα ξεκινήσει ο Μπράντον Τόμας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να χρησιμοποιεί σε κάθε παιχνίδι και διαφορετικό φορ.

Το σημερινό παιχνίδι είναι εξαιρετικά σημαντικό καθώς εκτός από το τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον που έχει ο ΠΑΟΚ για να μείνει κοντά στην κορυφή, θα αποτελέσει και ένα τεστ…νοοτροπίας για την ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού.

Και αυτό διότι οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν στο γήπεδο ότι μπορούν να διαχειριστούν μια τόσο θριαμβευτική πρόκριση στην Ευρώπη, μένοντας σοβαροί και προσγειωμένοι απέναντι στη Λαμία.

Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ
Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ
TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ