ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τεστ ετοιμότητας την Τετάρτη για Τζόλη

ΠΑΟΚ: Τεστ ετοιμότητας την Τετάρτη για Τζόλη
Ο Χρήστος Τζόλης πανηγυρίζει το 1-0 του ΠΑΟΚ απέναντι στη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας EUROKINISSI

Θεραπεία έκανε σήμερα ο Χρήστος Τζόλης και αύριο θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν να υπάρχει πρόβλημα στον αστράγαλο του.

Ο Χρήστος Τζόλης ακολούθησε έκανε σήμερα θεραπεία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην δεξιά ποδοκνημική και αύριο θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Αν τα καταφέρει τότε θα τεθεί στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δούλεψε σήμερα με τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό οικογενειακό διπλό, τακτική για το παιχνίδι του Σαββάτου στο οποίο δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Κρέσπο και Μιχάι, αλλά και τον τιμωρημένο Ίνγκασον. Αντίθετα επιστρέφει ο Βιερίνια που εξέτισε στην αναμέτρηση με τη Λαμία την ποινή για τις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε.

"Οι παίκτες που τη Δευτέρα (22.02) αγωνίστηκαν στο οικογενειακό δίτερμα έκαναν αποκατάσταση κι αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Αρχικά η δουλειά είχε να κάνει με τη φυσική κατάσταση, μέσα από δρομικές ασκήσεις και rondo, ενώ στο υπόλοιπο κομμάτι η προσοχή έπεσε στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης.

O Χρήστος Τζόλης έκανε θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα. Η μαγνητική του Golden Boy δεν έδειξε κάποιο τραυματισμό κι ο νεαρός άσος την Τετάρτη (24.02) θα δοκιμάσει να δουλέψει με την ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Ο Χοσέ Κρέσπο συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάσταση προκειμένου να είναι σε θέση να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις το συντομότερο δυνατό. Τέλος, ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Τετάρτη (24.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ