ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τέλος οι Κλάεσον και Μπάμπα, ο Μπορίλ στο κάδρο για αριστερός μπακ

Ο Γιαν Μπορίλ της Σλάβια Πράγας στον αγώνα με τη Λέστερ
Ο Γιαν Μπορίλ της Σλάβια Πράγας στον αγώνα με τη Λέστερ @ 2021 RUI VIEIRA / ASSOCIATED PRESS

Στην Τούμπα το πήραν απόφαση πως θα πρέπει να κινηθούν άμεσα και έτσι εγκαταλείπουν περιπτώσεις παικτών που χρειάζονται χρόνο να τελεσφορήσουν όπως αυτές των Κλάεσον και Μπάμπα. Ο Μπορίλ στο κάδρο για αριστερός μπακ.

Ένα δεκαήμερο περίπου πριν από την λήξη της μεταγραφική περιόδου και στον ΠΑΟΚ τα μέτωπα που παραμένουν ανοικτά είναι πολλά σχεδόν σε όλες τις γραμμές.

Έτσι φαίνεται πως στην Τούμπα αποφάσισαν ότι δεν έχουν πλέον χρόνο να διαθέσουν σε περιπτώσεις παικτών που μοιάζουν χρονοβόρες. Κατά συνέπεια εγκαταλείπονται περιπτώσεις όπως αυτές του Βίκτορ Κλάεσον – καθώς οι απαιτήσεις της Κράσνονταρ κρίθηκαν απαγορευτικές- αλλά και του Ράχμαν Μπάμπα η υπόθεση του οποίου παραμένει περίπλοκη.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου στρέφουν το ενδιαφέρον του σε άλλες περιπτώσεις εξτρέμ. Δεύτερη επιλογή πίσω από τον Κλάεσον ήταν ο Ζοάο Βίκτορ, ωστόσο ο Βραζιλιάνος βρήκε καλό συμβόλαιο στα Εμιράτα και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει προτάσεις σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και είναι σε αναμονή απαντήσεων.

Σε ό,τι αφορά στον αριστερό μπακ από την στιγμή που ο Μπάμπα πλέον δεν υπάρχει στο κάδρο μοιάζει πως ανοίξει ο δρόμος για τον Γιαν Μπορίλ της Σλάβια από την οποία ο ΠΑΟΚ κοιτά και τον Πέταρ Μούσα για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ