ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τελείως άλλη ομάδα στο "Βικελίδης" με τον Άρη σε σχέση με τον αγώνα της κανονικής περιόδου

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστιες διαφορές σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε στο αντίστοιχο ντέρμπι με τον Άρη που έληξε 0-0 στην κανονική περίοδο.

Οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ στα playoffs ξεκινούν από το "Κλ. Βικελίδης" και την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άρη (19/3, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24). Ο Δικέφαλος που δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, θα αγωνιστεί χωρίς τον αρχηγό του Ίνγκι Ίνγκασον στην πιο σημαντική απουσία που θα μπορούσε να προκύψει στο κέντρο της άμυνας του.

Ο Γιάννης Κάργας είναι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ισλανδού στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραταχθεί όπως όλα δείχνουν με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα της σε σχέση με το αντίστοιχο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, που έληξε 0-0.

Αλλαγμένη κατά ¾ η άμυνα

Πρώτα από όλα, η άμυνα θα είναι διαφορετική κατά τα ¾ της, καθώς μόνο ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης θα μείνει σε αυτήν από την τετράδα που αγωνίστηκε στη λευκή ισοπαλία στο "Κλ. Βικελίδης".

Οι δυο ακραίοι αμυντικοί Λύρατζης και Τσαούσης είναι εδώ και καιρό εκτός μετά τους τραυματισμούς και βασικοί θα ξεκινήσουν Σάστρε και Ράφα Σοάρες, με τον Κάργα να παίρνει την θέση του Ίνγκασον στα στόπερ.

Αρκετές διαφορές θα υπάρξουν και στην μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που είχε αγωνιστεί ως προωθημένος μέσος, έχει επιστρέψει εδώ και πολλά παιχνίδια στην φυσική του θέση του κεντρικού χαφ.

Ο Γιασμίν Κούρτιτς έχει να αγωνιστεί από τις 30 Οκτωβρίου και την τελευταία ήττα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα και μόνο ο Τιάγκο Ντάντας είναι πιθανό να διατηρήσει τη θέση του και στα δυο εκτός έδρας τοπικά ντέρμπι.

Το βάπτισμα του πυρός του Κωνσταντέλια και ο φορ κρούσης

Η μεγαλύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ είναι η παρουσία του Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στο πρώτο του παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης", με τους δυο άλλους της τριάδας Κάλεντ Νάρεϊ και Άντριγια Ζίβκοβιτς να αναμένεται να ξεκινήσουν κανονικά.

Το γεγονός ότι η τριάδα αυτή (Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς) φαίνεται πως βρίσκεται σε φουλ φόρμα, αποτελεί και ένα από τα πιο δυνατά ατού του Ραζβάν Λουτσέσκου στο ξεκίνημα των playoffs.

Στο πρώτο Άρης - ΠΑΟΚ της φετινής σεζόν στην κορυφή της επίθεσης του Δικεφάλου είχε αγωνιστεί ο Μπράντον Τόμας και ο Νέλσον Ολιβέιρα μπήκε αλλαγή.

Αύριο λογικά θα πάρει φανέλα βασικού ο Πορτογάλος και ο Μπράντον θα μείνει στον πάγκο μετά από τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας του, σκοράροντας στα τρία τελευταία από αυτά.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ