ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα προβλήματα εν όψει Χάιντουκ και η κρίσιμη μέρα για Οζντόεφ

Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ με τη φανέλα της Ρωσίας σε ματς του Euro 2020 απέναντι στην Φινλανδία | 16 Ιουνίου 2021
Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ με τη φανέλα της Ρωσίας σε ματς του Euro 2020 απέναντι στην Φινλανδία | 16 Ιουνίου 2021 @2021 KIRILL KUDRYAVTSEV/AP IMAGES

Η επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση επί της Μπεϊτάρ περιλαμβάνει την στροφή στη Χάιντουκ και τις εξελίξεις στο θέμα του Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Ο ΠΑΟΚ διανυκτέρευσε την Πέμπτη (3/8) στο Ισραήλ και την Παρασκευή (4/8) θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Η πρόκριση επί της Μπεϊτάρ κάθε άλλο παρά αναίμακτα ήρθε, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να χάνει τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που αποβλήθηκε.

Ο Βραζιλιάνος έγινε μάλιστα ο πρώτος ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αντικρίζει κόκκινη κάρτα σε δυο συνεχόμενες ευρωπαϊκές του συμμετοχές.

Και δεν είναι μόνο ο Αουγκούστο, καθώς ο Άντριγια Ζίβκοβιτς έγινε αναγκαστικά αλλαγή. Αρχικά, φαινόταν πως ο Σέρβος μεσοεπιθετικός υπέφερε από κράμπες, ωστόσο υπάρχουν φόβοι για τραυματισμό εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε χαμηλά στην διάρκεια του παιχνιδιού με τους Ισραηλινούς.

Ο Ζίβκοβιτς, λογικά, με την επιστροφή της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις που θα δείξουν αν έχει υποστεί κάποια ζημιά και θα καθορίσουν το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα.

Άλλο πρόβλημα αγωνιστικό δεν προέκυψε από την αναμέτρηση με την Μπεϊτάρ, παρά το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου καταπονήθηκαν ιδιαίτερα, παίζοντας δέκα απέναντι σε έντεκα για περισσότερο από μια ώρα αγώνα.

Η αποβολή του Ντόουγκλας Αουγκούστο – και όσα ακούγονται για την πρόθεση της Ναντ να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του- κάνουν ακόμα μεγαλύτερο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στον άξονα της μεσαίας του γραμμής.

Κρίσιμη μέρα για Οζντόεφ

Από την Πέμπτη έχουν προκύψει πληροφορίες από την Κωνσταντινούπολη ότι ο Μαγκομέντ Οζντόεφ, ο οποίος είχε αναλάβει προσωπικά να βρει τρόπο να αποδεσμευτεί από την Καραγκιουμρούκ έχει οδηγήσει την κατάσταση σε ένα κρίσιμο αλλά θετικό σημείο.

Ο Ρώσος χαφ που τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ κατάφερε με μεγαλύτερο διαπραγματευτικό του ατού τα χρήματα που του οφείλονταν από την περασμένο σεζόν να βρει μια οικονομική φόρμουλα συμφωνίας με την τουρκική ομάδα.

Αυτό που απομένει είναι να κάνει ο Δικέφαλος την κίνηση για την απόκτησή του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Η Παρασκευή αναμένεται να είναι η κρίσιμη ημέρα για την περίπτωση του Ρώσου χαφ. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πλέον δυνατότητα να καθυστερήσει κι άλλο, πολύ περισσότερο γιατί δεν είναι σίγουρο ότι η απόκτηση ενός μόνο κεντρικού μέσου θα μπορεί να καλύψει την ανάγκη ενίσχυσης στα χαφ του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ