ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το πρώτο βήμα προς τους "8" του Conference League

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει στο Μάξιμιρ απέναντι στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ (07/03, 22:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) για ένα αποτέλεσμα που θα του δίνει προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Ζάγκρεμπ για την πρώτη αναμέτρηση με την Ντίναμο (07/03, 22:00, COSMOTE Sport 2 και Live SPORT24) στους "16" του Conference League, με προίκα τα τέσσερα συνεχόμενα διπλά στη διοργάνωση, με παράδοση που λέει ότι παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει στην Κροατία, αλλά κυρίως συνειδητοποιημένος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του γνωρίζουν καλά ότι έχουν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο και θα χρειαστεί να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη έχοντας πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει και του δεύτερου αγώνα στην Τούμπα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι μόνο το παιχνίδι με τους Κροάτες και δεν σκέφτεται τα playoffs του πρωταθλήματος που ξεκινούν την Κυριακή (10/03).

"Πάντα λέω πως το επόμενο ματς είναι το πιο σημαντικό. Για εμάς υπάρχει το ματς με την Ντίναμο και θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο.

Όσοι αγωνιστούν θα παίξουν σαν να είναι το τελευταίο τους παιχνίδι. Εκεί εστιάζω και στη συνέχεια θα σκεφτώ το επόμενο", είπε ο Λουτσέσκου που θα στηριχθεί στην ενδεκάδα που χρησιμοποίησε στη Λαμία.

Τα πλάνα του Λουτσέσκου

Με τον Ντομινίκ Κοτάρσκι να υπερασπίζεται την εστία του ΠΑΟΚ απέναντι στους συμπατριώτες του, τους Γιόνι Ότο και Ράχμαν Μπάμπα στα δυο άκρα της άμυνας και στα στόπερ τους -μοναδικούς διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς του- Τόμας Κεντζιόρα και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Στα χαφ ο Σουαλιό Μεϊτέ θα έχει δεδομένα φανέλα βασικού με παρτενέρ πιθανότατα τον Μαγκομέντ Οζντόεφ. Στη διάθεσή του έχει επιστρέψει κι ο Στέφαν Σβαμπ που τελευταία δείχνει να δένει καλά με τον Γάλλο, ωστόσο λογικά ο Αυστριακός θα έρθει από τον πάγκο στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στην κορυφή της επίθεσης απόντος και του – τραυματία και με κακή ψυχολογία Αλί Σαμάτα- θα αγωνιστεί ο Μπράντον Τόμας με τριάδα πίσω του τους Άντριγια Ζίβκοβιτς, Τάισον και Γιάννη Κωνσταντέλια.

Για τον τελευταίο έκανε την Τετάρτη (06/03) ειδική αναφορά ο προπονητής της Ντίναμο, Σεργκέι Γιακίροβιτς, τονίζοντας ότι ένα από τα κλειδιά του αγώνα θα είναι η προσπάθεια των παικτών του να περιορίσουν τον "μικρό μάγο" του Δικεφάλου.

Το Μάξιμιρ θα είναι κατάμεστο από Κροάτες οπαδούς, ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι συνηθισμένος να αγωνίζεται σε δυνατές έδρες στην φετινή του πορεία στο Conference League και δεν επηρεάζεται από αυτές.

Το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικό για πολλούς λόγους για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που θέλει, εκτός των άλλων, να βελτιώσει τη θέση της στην ειδική βαθμολογία της UEFA, επιστρέφοντας μετά από χρόνια στο Top-50 της κατάταξης.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ