ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Λουτσέσκου για την πρεμιέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

O Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ στον αγώνα κόντρα στην Μποέμιανς | 12 Αυγούστου
O Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ στον αγώνα κόντρα στην Μποέμιανς | 12 Αυγούστου INTIME

Μεσοεπιθετικά φαίνεται πως υπάρχουν εκκρεμότητες στα σχέδια του Ρουμάνου τεχνικού ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (12/09, 19:00 NOVA Sports 2 και Live SPORT24) βρίσκει τον ΠΑΟΚ χωρίς τους τραυματίες Ολιβέιρα, Ίνγκασον, Καντουρί, τον ανέτοιμο Ροντρίγκο και τον Άντριγια Ζίβκοβιτς, που έχει προσβληθεί από κορονοϊό. Απουσίες που ήταν οι περισσότερες, εκτός από αυτή του Σέρβου μεσοεπιθετικού, αναμενόμενες εδώ και αρκετές ημέρες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τονίζει ότι για την ομάδα του το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο, ωστόσο δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ στην Τούμπα ακολουθούν τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο προπονητής του ΠΑΟΚ δοκίμασε στη μεσαία γραμμή της ομάδας σχήμα και χωρίς τον Γιάσμιν Κούρτιτς, που έπαιξε βασικός και στα δυο παιχνίδια της Εθνικής Σλοβενίας απέναντι σε Μάλτα και Κροατία.

Ο Λουτσέσκου δείχνει διάθεση να του δώσει ανάσες και δοκίμασε ως δίδυμο στα χαφ τον Ντόουγκλας Αουγκούστο στο πλευρό του Στέφαν Σβαμπ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δοκίμασε αρκετά πράγματα στις προπονήσεις και έδειξε ότι ψάχνεται και για το αριστερό άκρο της επιθετικής του γραμμής. Δοκίμασε ένα σχήμα που μοιάζει να είναι και το πιο πιθανό με τον Μπίσεσβαρ αριστερά, τον Καγκάβα στο δέκα και τον Μουργκ δεξιά. Πειραματίστηκε επίσης χρησιμοποιώντας αντί του Καγκάβα τον Σουριναμέζο στη θέση πίσω από τον φορ και τον Σίντκλεϊ αριστερά.

Αυτές ήταν οι πιο... απρόσμενες δοκιμές του προπονητή του ΠΑΟΚ που στον αγώνα της πρεμιέρας θα χρησιμοποιήσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στην εστία και μπροστά του σε τετράδα τους Λούκας Τέιλορ, Φερνάντο Βαρέλα, Άνχελ Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στα κεντρικά χαφ σύμφωνα με τις δοκιμές που έγιναν ο σίγουρος είναι ο Στέφαν Σβαμπ με τη άλλη θέση να διεκδικείται από τους Γιασμίν Κούρτιτς και Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Κάρολ Σβιντέρσκι με την τριάδα πίσω του έχει σίγουρα τον Τόμας Μουργκ και τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τους Σίντζι Καγκάβα και Σίντκλεϊ να "ερίζουν" για μια φανέλα βασικού.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ