ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα κέρδη του Εκόνγκ και το ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία

Ο Εκόνγκ στο ΠΑΟΚ - ΟΦΗ
Ο Εκόνγκ στο ΠΑΟΚ - ΟΦΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Είναι δύσκολο να προδικάσει κανείς την αντίδραση του ΠΑΟΚ στο ενδεχόμενο να προκύψουν το καλοκαίρι προτάσεις για τον Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ. Το σίγουρο είναι ότι ο 30χρονος στόπερ έχει ήδη αποκομίσει οφέλη από τη πορεία του στο Κύπελλο Εθνών Αφρίκης.

Η αποκάλυψη του Φαμπρίτσιο Ρομάνο για το ενδιαφέρον που έχει προκύψει από τη Σαουδική Αραβία για τον Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ, για την ώρα τουλάχιστον δεν έχει απτή εξέλιξη.

Άλλωστε, και το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Νιγηριανό αμυντικό αναμένεται να έχει εξέλιξη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το σίγουρο είναι ότι ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ έχει κάνει ντόρο με τις εμφανίσεις του στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, έχοντας οδηγήσει με τα γκολ που σκοράρει από την άσπρη βούλα την εθνική του ομάδα στον τελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (11/02).

Επίτευγμα που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι η κλήση του από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Ζοζέ Πεσέιρο κάθε άλλο παρά σίγουρη ήταν. Ο Εκόνγκ δεν είχε κληθεί στα τελευταία ματς πριν από την έναρξη του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής σε παιχνίδια της Νιγηρίας.

Το σίγουρο είναι ότι ο 30χρονος αμυντικός, χωρίς να έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ, καταφέρνει να αυξάνει τη μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, με τις ηγετικές εμφανίσεις που κάνει με την εθνική του ομάδα.

Το καλοκαίρι θα φανεί αν αυτές προκαλέσουν το ενδιαφέρον ομάδων είτε από τη Σαουδική Αραβία, είτε από την Ευρώπη.

Ο Δικέφαλος τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι, ως αντικαταστάτη του Ίνγκι Ίνγκασον, προσφέροντας στη Γουότφορντ που είχε τα δικαιώματα του 1 εκατομμύριο ευρώ και στον παίκτη συμβόλαιο τριών χρόνων που εκπνέει το καλοκαίρι του 2016.

Το πώς θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ στο ενδεχόμενο να δεχθεί προτάσεις για την παραχώρησή του είναι δύσκολο να το προδικάσει κανείς.

Κι ένας σημαντικός παράγοντας θα είναι πώς θα επιστρέψει ο Εκόνγκ μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με τη Νιγηρία, έχοντας, με όσα έχει ήδη πετύχει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αποκτήσει ξανά την αυτοπεποίθηση που του έλειπε στα τελευταία παιχνίδια με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ