ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα εξτρέμ που αναζητά ο Δικέφαλος

Ο Ζοζέ Μπότο στη συνέντευξη Τύπου για τη δουλειά του στον ΠΑΟΚ
Ο Ζοζέ Μπότο στη συνέντευξη Τύπου για τη δουλειά του στον ΠΑΟΚ INTIME

Ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει άλλους δυο ακραίους επιθετικούς και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει προχωρημένες επαφές με τον έναν από αυτούς.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά ενίσχυση σε όλες του τις γραμμές. Εκεί όπου έχει αποφασιστεί να γίνει διπλή κίνηση είναι στα άκρα της επίθεσης. Ο Ζοζέ Μπότο αναζητά δύο ακραίους επιθετικούς παρά το γεγονός ότι και ο Νίκο Κουαλιάτα μπορεί να αγωνιστεί σε ένα ρόλο αντίστοιχο με αυτόν που είχε την σεζόν που τελείωσε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Οι εξτρέμ που αναζητά ο ΠΑΟΚ έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και από τον νεαρό Ουρουγουανό αλλά και από τον Άντριγια Ζίβκοβιτς που αποτελεί σημείο αναφοράς τα τελευταία δυο χρόνια για τη μεσοεπιθετική γραμμή του Δικεφάλου.

Οι επιτελείς της ομάδας αναζητούν ποδοσφαιριστές που έχουν την ικανότητα να παίξουν κάθετα στην γραμμή , να προκαλέσουν το "ένας εναντίον ενός" και να κάνουν την διαφορά σε παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει ομάδες που θα παίζουν ανοικτά.

Όταν η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει να ξεκλειδώσει κλειστές και πολυπρόσωπες άμυνες τότε η ικανότητα του Ζίβκοβιτς και του Κουαλιάτα να συγκλίνουν προς τον άξονα θα είναι σημαντική για τον τρόπο ανάπτυξης του ΠΑΟΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αναζήτηση για τους δυο εξτρέμ έχει κορυφωθεί και πως ο ένας τουλάχιστον από τους έχει προχωρημένες επαφές με τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Άλλωστε είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της, στις 27 Ιουνίου το μεγαλύτερο κομμάτι των μεταγραφικών του κινήσεων.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ