ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα με τους στόπερ ενόψει ΑΕΚ

Ο Ίνγκι Ίνγκασον
Ο Ίνγκι Ίνγκασον INTIME

Οι πιθανότητες των Ίνγκασον και Κουλιεράκη να προλάβουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, η θέληση των παικτών και η διαχείριση του Ραζβάν Λουτσέσκου στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (02/04, 19:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24) συνεχίζεται σήμερα με μια προπόνηση που είναι προγραμματισμένη να γίνει στην Τούμπα.

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος που αντιμετωπίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει να κάνει με το κέντρο της άμυνας του. Μέχρι και την χθεσινή προπόνηση της Τρίτης (28/03) ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε μόνο δυο στόπερ διαθέσιμους: τον Γιάννη Κάργα και τον Γιάννη Μιχαηλίδη που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ομάδα του φέτος στο πρόσφατο φιλικό με την Φαρούλ Κονστάντζα.

Ωστόσο στην προπόνηση της Τετάρτης οι Ίνγκασον και Κουλιεράκης προπονήθηκαν κανονικά. Ο Ισλανδός αντιμετώπιζε πρόβλημα λόγω του οιδήματος στην γάμπα,ενώ ο Κουλιεράκης έμεινε εκτός εξαιτίας των ενοχλήσεων που είχε και πριν την πρεμιέρα των playoffs και τον αγώνα με τον Άρη. Ο Νάσμπεργκ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται με θλάση στον τετρακέφαλο.

Τι ισχύει με το κέντρο άμυνας του ΠΑΟΚ

Ποιες είναι οι εκτιμήσεις ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την ΑΕΚ; Λογικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεση του τους δυο πρώτους Ίνγκασον και Κουλιεράκη. Το οίδημα την γάμπα του αρχηγού του ΠΑΟΚ έχει υποχωρήσει αρκετά και ο ίδιος ο Ίνγκασον είναι αποφασισμένος να κάνει ότι χρειαστεί να είναι παρών στο ντέρμπι. Κάτι που έχει διαμηνύσει και στον προπονητή του, με τον Λουτσέσκου πάντως να μην θέλει να πάρει το παραμικρό ρίσκο.

Οι ενοχλήσεις παρουσιάστηκαν την παραμονή του αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν το οίδημα στη γάμπα. Ο Ίνγκασον πάντως βρέθηκε στο "Κλ. Βικελίδης" έστω και αν έμεινε εκτός αποστολής στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη.

Σε εκείνο το παιχνίδι αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο ο Κωνσταντίνος Κουλιέρακης, παρά το γεγονός ότι τις ημέρες που προηγήθηκαν της πρεμιέρας των playoffs είχε και αυτός ταλαιπωρηθεί από ενοχλήσεις. Αυτές ήταν που δεν του επέτρεψαν να παραμείνει μέχρι το τέλος των υποχρεώσεων της στην Εθνική.

Με την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη υποβλήθηκε σε εξετάσεις που ήταν καθαρές και παλεύει και αυτός να προλάβει το κυριακάτικο ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα. Και στη δική του περίπτωση πάντως οι πιθανότητες είναι υπέρ του, από τη στιγμή που μπήκε στις προπονήσεις την Τετάρτη.

Το θέμα είναι πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα διαχειριστεί την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι μετά από την ΑΕΚ ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης» στην εμβόλιμη 3η αγωνιστική των playoffs κάτι που σημαίνει ότι οι αντοχές των ποδοσφαιριστών του θα δοκιμαστούν με δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ