ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα ανοιχτά ζητήματα στα πλάνα του Λουτσέσκου με τη Λίνκολν

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Ριέκα για τα play offs του Europa Conference League | 24 Αυγούστου 2021
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Ριέκα για τα play offs του Europa Conference League | 24 Αυγούστου 2021 INTIME

Η θέση στην εστία και στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό αποτελούν αυτή την στιγμή τις πιο…ενδιαφέρουσες εκκρεμότητες ενόψει του αυριανού (16/09) αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λίνκολν.

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε από χθες (14/09) για το Γιβραλτάρ και θα ολοκληρώσει το απόγευμα την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα της φάσης των ομίλων του Conference League με μια προπόνηση που θα γίνει στην έδρα της Λίνκολν.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα μιλήσει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στις 19.10 μαζί με έναν από τους ποδοσφαιριστές του και λογικά θα ερωτηθεί για τα πλάνα του ενόψει του αυριανού παιχνιδιού.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η επιλογή του κάτω από την εστία μετά από όσα έγιναν στην πρεμιέρα της Super League Interwetten με τον ΠΑΣ που κρίθηκε στο λάθος του Ζίβκοβιτς.

Σύμφωνα με όσα είπε μετά την ήττα της Κυριακής ο Ρουμάνος τεχνικός οι λόγοι για τους οποίους αποφάσισε να αλλάξει τον βασικό του γκολκίπερ και να αφήσει στον πάγκο των Αλέξανδρο Πασχαλάκης. "Ο Πασχαλάκης είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, επέστρεψε πριν λίγες ημέρες και αντιλήφθηκα πως είχε αρκετή πίεση κυρίως στο πνευματικό κομμάτι, οπότε ήθελα να τον αφήσω να ξεκουραστεί" είχε δηλώσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο η απόφαση για ενδεχόμενη επιστροφή του Έλληνα τερματοφύλακα δεν είναι εύκολη, καθώς ο Λουτσέσκου θα πρέπει να στηρίξει τον Ζίβκοβιτς που βρίσκεται υπό πίεση. Ήδη προσπάθησε να το κάνει με την δήλωση του για λάθη που γίνονται και από τερματοφύλακες παγκόσμιας κλάσης, αλλά το θέμα είναι τι θα κάνει στην πράξη.

Επίσης ενδιαφέρον θα έχουν οι επιλογές που θα γίνουν στις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Εκεί όπου εξακολουθούν να λείπουν Ομάρ Ελ Καντουρί και Άντριγια Ζίβκοβιτς και δεν είναι διαθέσιμος ούτε ο Σίντζι Καγκάβα.

Κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθεί τουλάχιστον ένας από τους παίκτες που αποκτήθηκαν τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών για να καλυφθούν οι τρεις θέσεις των μεσοεπιθετικών.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ