ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται η αναζήτηση για χαφ και πλάγιο μπακ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (5 Μαΐου 2019)
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (5 Μαΐου 2019) EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπαθούν να κλείσουν τουλάχιστον δυο μεταγραφικές κινήσεις πριν από την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην παρουσίαση του μίλησε για 2-3 μεταγραφικές κινήσεις και ήδη έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός επιπλέον χαφ για τον άξονα της μεσαίας γραμμής αλλά και ενίσχυση στις θέσεις των πλάγιων μπακ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τον Ρουμάνο τεχνικό έχουν προκρίνει κάποιες περιπτώσεις παικτών που καλύπτουν τις απαιτήσεις του και προσπαθούν να κλείσουν δύο συμφωνίες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας ή τουλάχιστον πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό της στάδιο.

Η αλήθεια είναι ότι προτεραιότητα στις αναζητήσεις του Δικεφάλου έχει η ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, ωστόσο για την ώρα τουλάχιστον δεν υπάρχει κάποια περίπτωση ποδοσφαιριστή που να είναι σε προχωρημένες επαφές με τον ΠΑΟΚ.

Το σίγουρο είναι ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι προσπάθειες θα γίνουν περισσότερο έντονες, 2 περίπου εβδομάδες πριν από την πρώτη προπόνηση των παικτών του Δικεφάλου για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ