ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συνεχείς οι συσκέψεις του Ιβάν Σαββίδη για τη Νέα Τούμπα

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης
Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Ιβάν Σαββίδης συζήτησε με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το χρονοδιάγραμμα κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ και ζήτησε επίσπευση των επαφών με τους αρμόδιους φορείς.

Ο ΠΑΟΚ πλέον θα ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στην κατασκευή της Νέας Τούμπας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, που περιέχει μια ξεχωριστή ενότητα για το νέο γήπεδο.

Στην πρώτη ενημέρωση σε αυτή τονίζεται ότι ο ΠΑΟΚ πλέον αναζητά εναλλακτικές λύσεις για το γήπεδο που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα, για το διάστημα που στην Τούμπα θα γίνονται εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

"Μια ακόμη προγραμματισμένη σύσκεψη με τους επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ομάδα εργασίας για τη Νέα Τούμπα είχε ο Ιβάν Σαββίδης.

Στη σύσκεψη εγκρίθηκε η τελική μορφή του «οδικού χάρτη», το χρονοδιάγραμμα, οι προτεραιότητες κι αποφασίστηκε να επισπευσθούν οι συναντήσεις με τους εμπλεκόμενους κρατικούς και δημοτικούς φορείς.

Από εδώ και πέρα ζητήθηκε οι συναντήσεις να γίνονται επίσημα και να καταγράφονται τα αποτελέσματά τους. Παράλληλα δόθηκε εντολή για συνεχή διαφανή ενημέρωση των φιλάθλων για όλες τις ενέργειες που αφορούν την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Πληροφορούμε ότι με την παρέλευση 25 ημερών από την ομιλία του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, δεν έχει παρουσιαστεί καμία πρόοδος στην επίλυση εκκρεμοτήτων, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που αφορούν το Καυτανζόγλειο και ως εκ τούτου προτάθηκε να ξεκινήσει άμεσα η αναζήτηση πιθανών εναλλακτικών λύσεων για την έδρα που θα χρησιμοποιεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ την περίοδο της κατασκευής της Νέας Τούμπας".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ