ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συνάντηση με τον Δήμαρχο για τη Νέα Τούμπα

Η Τούμπα πριν από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα για τα playoffs της Super League Interwetten.
Η Τούμπα πριν από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα EUROKINISSI SPORTS

Στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με τον Κωνσταντίνο Ζέρβο και συζήτησαν μαζί του τις εξελίξεις γύρω από το νέο γήπεδο του Δικεφάλου.

Το θέμα της Νέας Τούμπας αποτελεί προτεραιότητα πλέον για τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης στη συνάντηση που είχε με τα στελέχη της ΠΑΕ ζήτησε να επισπεύσουν τις επαφές τους με τις αρμόδιες Αρχές και η εντολή του άρχισε ήδη να υλοποιείται με τη συνάντηση που είχαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Σε αυτή τη συνάντηση Δήμος Θεσσαλονίκης και ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφώνησαν να κινηθούν από κοινού προκειμένου να τρέξουν γρήγορα οι διαδικασίες μετά την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος για τη Νέα Τούμπα, αλλά να μελετηθούν τρόποι για την αξιοποίηση των δημοτικών εγκαταστάσεων στο πλαίσιο της αστικής ανάπλασης με επίκεντρο το γήπεδο του Δικεφάλου.

"Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον ειδικό του σύμβουλο Δημήτρη Μήτρου, είχαν οι κ.κ. Γκαγκάτσης, Μουτσάκης και Δημογιάννης, για θέματα που σχετίζονται με την κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να επισπευσθούν οι διοικητικές διαδικασίες που θα ακολουθήσουν την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος και αφορούν τις ρυμοτομικές μεταβολές και τη διαχείριση της έκδοσης της οικοδομικής άδειας.

Συμφωνήθηκε επίσης, να διερευνηθούν όλες οι δυνατότητες αξιοποίησης, εκσυγχρονισμού και λειτουργίας των δημοτικών εγκαταστάσεων σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, ώστε να ολοκληρωθεί συνολικά η αστική ανάπλαση με επίκεντρο το νέο γήπεδο.

Τέλος, οι επιτελείς της ομάδας ενημέρωσαν για την κατάσταση και τις εκκρεμότητες που οδήγησαν σε αδιέξοδο τη χρήση του Καυτανζογλείου", αναφέρει η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για τη συνάντηση με τον Δήμαρχο.

TAGS ΠΑΟΚ SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ