ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συνάντηση με την Περιφέρεια για τη Νέα Τούμπα

Ο Μάκης Γκαγκάτσης σε έκτακτη ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Ο Μάκης Γκαγκάτσης σε έκτακτη ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ INTIME

Στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με επικεφαλής τον Μάκη Γκαγκάτση συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τον ενημέρωσαν για τις εξελίξεις σχετικά με το νέο γήπεδο του Δικεφάλου.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ υλοποιούν την οδηγία του Ιβάν Σαββίδη για επίσπευση των επαφών τους με τους αρμόδιους φορείς που μπορούν να έχουν λόγο στην κατασκευή της Νέας Τούμπας.

Έτσι μετά την πρόσφατη συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, στελέχη της ΠΑΕ συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, και τον ενημέρωσαν για τις εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με το γήπεδο αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το Καυτανζόγλειο.

"Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον ειδικό του σύμβουλο Κωνσταντίνο Μπέφα, είχαν ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Γκαγκάτσης και οι κ.κ. Μουτσάκης και Δημογιάννης.

Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του έργου του νέου γηπέδου της Τούμπας και επανέλαβε την δέσμευση που είχε αναλάβει ότι όλα τα έργα ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου του νέου γηπέδου θα χρηματοδοτηθούν αποκλειστικά από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Επιπλέον, οι επιτελείς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ του κατέθεσαν το πλαίσιο ενεργειών και το χρονοδιάγραμμα, για το οποίο συμφώνησε ότι είναι ρεαλιστικό.

Τέλος, υπήρξε ενημέρωση για τα προβλήματα που υπάρχουν στην μετεγκατάσταση της ΠΑΕ στο Καυτανζόγλειο" αναφέρει η σχετική ενημέρωση του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE INTERWETTEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ