ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με τη Μορεϊρένσε για τον Φιλίπε Σοάρες

Ο Φιλίπε Σοάρες στο παιχνίδι Μπενφίκα - Μορεϊρένσε
Ο Φιλίπε Σοάρες στο παιχνίδι Μπενφίκα - Μορεϊρένσε AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Οριστική πρέπει να θεωρείται η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Μορεϊρένσε για τον Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος τις αρχές της εβδομάδας που έρχεται θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Όλο και πιο κοντά βρίσκεται ο Φιλίπε Σοάρες στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις με τη Μορεϊρένσε και οι δύο πλευρές κατέληξαν σε προφορική συμφωνία.

Μάλιστα, μέχρι τη Δευτέρα ο 22χρονος Πορτογάλος μέσος αναμένεται να μπει στο αεροπλάνο, προκειμένου να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και να κλείσει και με τη βούλα το deal. Ο ΠΑΟΚ θα καταβάλει ένα ποσό κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ στην πορτογαλική ομάδα, το οποίο μαζί με τα bonus φτάνει τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φιλίπε Σοάρες αναμένεται στη χώρα μας, ώστε μετά την ολοκλήρωση των διαδικαστικών να βάλει την υπογραφή σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τον ΠΑΟΚ.

Η Μορεϊρένσε απέκτησε τον 22χρονο επιθετικό χαφ από την Εστορίλ το 2019 για ένα ποσό κοντά στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και έχει μοιράσει και μία ασίστ.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ