ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Ρόζενμποργκ για την παραχώρηση του Περέιρα

Ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα στην αναμέτρηση με τον Βόλο
Ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα στην αναμέτρηση με τον Βόλο PHOTO CREDITS: INTIME

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τη Ρόζενμποργκ για την παραχώρηση του 21χρονου Νορβηγού αριστερού μπακ, Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, ενώ περιμένει την άφιξη του Σίντκλεϊ, ο οποίος θα καλύψει το κενό του.

Το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ αλλάζει. Τα δημοσιεύματα στην Ουκρανία για τη συμφωνία του Δικεφάλου με την Ντιναμό Κιέβου για τον Σίντκλεϊ φαίνεται πως έχουν υπόβαθρο αν κρίνει κανείς από τις εξελίξεις που έρχονται σχετικά με τον Άντριαν Νίλσεν Περέιρα.

Ο ΠΑΟΚ έκανε αποδεκτή την πρόταση της Ρόζενμποργκ για τον Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, που αποχαιρετά την Τούμπα μετά από έναν χρόνο για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο Δικέφαλος είχε δώσει πέρυσι το Σεπτέμβριο 750 χιλιάδες ευρώ στη Βίκινγκ για τον ταλαντούχο Νορβηγό που δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην Τούμπα και σύμφωνα με πληροφορίες τον παραχωρεί με ένα αντίστοιχο ποσό κρατώντας και ποσοστό μεταπώλησης στα δικαιώματα του.

Ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα φεύγει από τον ΠΑΟΚ έχοντας καταγράψει μόλις 12 συμμετοχές από τις οποίες οι 8 ως βασικός χωρίς να έχει συγκομιδή σε ασίστ και γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ