ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Νόριτς για Τζόλη, βάζει 13 εκατ. ευρώ στα ταμεία του

Ο Χρήστος Τζόλης σε φάση από αγώνα του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της σεζόν 2020/21
Ο Χρήστος Τζόλης σε φάση από αγώνα του ΠΑΟΚ στη διάρκεια της σεζόν 2020/21 EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με τη Νόριτς για τη μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη αντί 13 εκατ. ευρώ (11+2) ενώ κρατάει και ποσοστό μεταπώλησης 17,5%.

Σε συμφωνία με τη Νόριτς για την πώληση του Χρήστου Τζόλη ήρθε ο ΠΑΟΚ με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα αντί 13 εκατ. ευρώ (11+2 σε μπόνους) ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κρατήσει και ποσοστό μεταπώλησης 17,5%.

Τα "καναρίνια" έδειξαν πόσο ήθελαν τον διεθνή επιθετικό κάνοντας νέα πρόταση στον ΠΑΟΚ και δίνοντας φυσικά και ένα αρκετό μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης που ήταν η απαίτηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης όλο το προηγούμενο διάστημα στις επαφές που είχαν οι δύο πλευρές.

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Νόριτς για την παραχώρηση του Χρήστου Τζόλη θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αν και αυτό που προκύπτει από την Τούμπα είναι ότι πράγματι οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά. Από την στιγμή που οι δυο ομάδες συμφώνησαν στο ποσοστό μεταπώλησης στο 17, 5% – κόβοντας στα δυο τη διαφορά που υπήρχε με τους Άγγλους να κάνουν λόγο για 15% και τον ΠΑΟΚ να ζητά 20%- ανοίγει ο δρόμος για την πιο ακριβή παραχώρηση ποδοσφαιριστή στην ιστορία του Δικεφάλου.

Γίνεται η πιο ακριβή παραχώρηση στην ιστορία του ΠΑΟΚ

Ο Χρήστος Τζόλης με τα 11+2 εκατομμύρια ευρώ που φέρνει στα ταμεία του ΠΑΟΚ ξεπερνά την παραχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ, αλλά και αυτή του Δημήτρη Γιαννούλη τον οποίο θα συναντήσει στην Νόριτς. Το ποσό που εισπράττει ο ΠΑΟΚ από τη μεταγραφή του νεαρού έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία καθώς δεν πρέπει να ξεχνά κανείς πως πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες και είναι προϊόν των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου.

Άμεσα οι εξελίξεις

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν φαίνεται να μπορεί να χαλάσει κάτι τη μετακίνηση του 19χρονου στην Νόριτς. Το θέμα είναι πότε θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών για να ταξιδέψει ο παίκτης στην Αγγλία και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο του. Οι εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται άμεσα, λογικά πριν από το παιχνίδι του Δικεφάλου με την Μποέμιανς την Πέμπτη (12/8).

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ