ΠΑΟΚ: Σβαμπ κα Μουργκ το έχουν ξανακάνει άλλες 13 φορές

Το γκολ που πέτυχε ο Τόμας Μουργκ μετά από ασίστ του Στέφαν Σβαμπ ήταν το 14ο που προκύπτει από συνεργασία των δύο συμπαικτών σε Ραπίντ Βιέννης και ΠΑΟΚ.
Στέφαν Σβαμπ και Τόμας Μουργκ είναι συμπαίκτες εδώ και περισσότερα από 4,5 χρόνια. Η συνεργασία τους ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 2016 στη Ραπίντ Βιέννης και συνεχίζεται πλέον και στον ΠΑΟΚ.
Στο χθεσινό παιχνίδι με την Ομόνοια ο Μουργκ πέτυχε το δεύτερο του γκολ με την φανέλα του Δικεφάλου σε δύο μόλις εμφανίσεις και ήταν το πρώτο που σκοράρει στην Ελλάδα μετά από ασίστ του Σβαμπ.
Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συνεργαστεί πετυχαίνοντας γκολ άλλες 13 φορές στην κοινή πορεία τους στην Ραπίντ με την φανέλα της οποίας έχουν αγωνιστεί ταυτόχρονα σε 133 παιχνίδια.
Βέβαια στα περισσότερα από αυτά τα γκολ ο ρόλος τους ήταν αντίστροφος με τον Μουργκ να πασάρει και τον Σβαμπ να σκοράρει 9 φορές.
Το γκολ που πέτυχε ο Τόμας Μουργκ κατά των Κύπριων ήταν το 5ο που πετυχαίνει μετά από πάσα του φίλου του Στέφαν Σβαμπ.