ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Ντόουγκλας Αουγκούστο

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο με την φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο με την φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο κλήθηκε εκ νέου στην ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας για τους αγώνες του Τόκιο.

Η κλήση του Ντόουγκλας Αουγκούστο στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Βραζιλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έφτασε την Παρασκευή στα γραφεία του ΠΑΟΚ. Μια κλήση που είναι ιδιαίτερα τιμητική και για την ομάδα, αλλά και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή φυσικά. Παρόλα αυτά δεν είναι δεσμευτική για τον "Δικέφαλο. Έτσι η απόφαση για το αν τελικά ο Αουγκούστο θα βρεθεί στο Τόκιο θα παρθεί μετά από τη συνάντηση που θα έχει ο κεντρικός χαφ του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, εφόσον συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ και τους επιτρέψει να αγωνιστεί θα πρέπει τις αμέσως επόμενες ημέρες να ενσωματωθεί στην αποστολή της ολυμπιακής ομάδας της Βραζιλίας κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου.

Εκτός του μέσου του ΠΑΟΚ στην αποστολή της Βραζιλίας έχουν κληθεί οι: Σάντος, Μπρένο, Λουκάο, Ντάνιελ Αλβες, Γκαμπριέλ Μενίνο, Γκιγιέρμε Αράνα, Άμπνερ, Γκάμπριελ Μαγκαγιάες, Νίνο, Ντιέγκο Κάρλος, Μπρούνο Φουξ, Ντούγκλας Λουίζ, Μπρούνο Γιμαράες, , Κλαουντίνιο, Ματέους Ενρίκε, Ρενιέρ, Ματέους Κούνια, Γκάμπριελ Μαρτινέλι, Άντονι, Παουλίνιο και Ριτσάρλισον.

TAGS ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ