ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στο "ραντάρ" του ο Λούκας Τέιλορ

Ο Λούκας Τέιλορ με τη φανέλα της Ντνίπρο
Ο Λούκας Τέιλορ με τη φανέλα της Ντνίπρο PRINT SCREEN

Ο  26χρονος Βραζιλιάνος μπακ, Λούκας Τέιλορ, απασχόλησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που εξετάζουν ωστόσο  και άλλες περιπτώσεις για να ενισχύσουν τα άκρα της άμυνας τους

Ο ΠΑΟΚ εξέτασε την περίπτωση του Λούκας Τέιλορ, του 26χρονου Βραζιλιάνου ακραίου αμυντικού που μένει ελεύθερος από την Ντνίπρο και το αν θα την προχωρήσει ή όχι θα εξαρτηθεί από το πως θα τρέξουν άλλες υποθέσεις μπακ που ενδιαφέρουν το Δικέφαλο.

Ο Τέιλορ την περασμένη σεζόν είχε 24 συμμετοχές καταγράφοντας 2 ασίστ και στην Ουκρανία εκτός από την Ντνίπρο έχει αγωνιστεί και στην Λβιβ όπου σε 17 συμμετοχές είχε 3 γκολ και 2 ασίστ τη σεζόν 2018-19. Αυτή ήταν και η πρώτη φορά που ο Τέιλορ, που είναι προϊόν των ακαδημιών της Παλμέιρας πέρασε τον Ατλαντικό για να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Πρόκειται για έναν δεξιοπόδαρο ακραίο αμυντικό που έχει την ικανότητα να παίξει στα μπακ, θεωρητικά και στις δύο πλευρές αλλά και περισσότερο προωθημένος στα δεξιά.

Το γεγονός ότι μένει ελεύθερος από την Ντνίπρο κάνει την περισσότερο του περισσότερο ελκυστική, ωστόσο φαίνεται ότι στον ΠΑΟΚ κοιτάζουν και άλλους ακραίους μπακ κατά κύριο λόγο για τη δεξιά πλευρά της άμυνας του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ