ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στην Αυστρία θα χτιστεί η ομάδα του Europa Conference League

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου EUROKINISSI

Στις δύο εβδομάδες της βασικής του προετοιμασίας, που θα ξεκινήσει στις 29 Ιουνίου, ο ΠΑΟΚ θα δώσει τέσσερα ή πέντε φιλικά παιχνίδια πριν ξεκινήσει την προσπάθεια του στα προκριματικά του Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ένα μήνα περίπου πριν αναχωρήσει για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Η πρώτη συγκέντρωση των παικτών για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις έχει οριστεί για τις 21 Ιούνιου και στις 29 του ίδιου μήνα ο Δικέφαλος θα αναχωρήσει για το Τιρόλο της Αυστρίας όπου και θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Ιουλίου.

Στο διάστημα αυτό των δύο εβδομάδων ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα χτίσει τον ΠΑΟΚ που θα διεκδικήσει την πρόκριση του στους ομίλους του Europa Conference League.

Πρώτος στόχος η πρόκριση

Η πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης θα είναι ο πρώτος στόχος που θα πρέπει να φέρει σε πέρας ο Ραζβάν Λουτσέσκου και για να τα καταφέρει θα πρέπει η ομάδα του να δώσει 6 παιχνίδια από τις 22 Ιουλίου, όταν και ξεκινά ο δεύτερος προκριματικός γύρος, μέχρι και τις 27 Αυγούστου.

Τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου τους περιμένει ένα δύσκολο καλοκαίρι καθώς θα πρέπει να δίνουν ευρωπαϊκό παιχνίδι κάθε εβδομάδα σε πολύ πρώιμο στάδιο της νέας σεζόν, γεγονός που δεν μπορεί παρά να επηρεάσει όλη την προετοιμασία που θα γίνει στην Αυστρία. Εκεί ο ΠΑΟΚ θα δώσει 4 ή 5 φιλικά τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες

Το ενθαρρυντικό για το Δικέφαλο είναι ότι θα είναι στους ισχυρούς, σίγουρα στους δύο προκριματικούς που θα δώσει και πιθανότατα και στα playoffs της διοργάνωσης όπου θα μπουν δυνατές ομάδες όπως η Τότεναμ, η Ρόμα, η Ουνιόν Βερολίνου και η γαλλική Ρεν.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ