ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη η προετοιμασία για Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Ο Τάισον στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα
Ο Τάισον στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει στη βάση του όλη την προετοιμασία και δεν θα προπονηθεί στο Μάξιμιρ πριν από τον αγώνα με τους Κροάτες στους 16 του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την Τρίτη (05/03) την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Ντίναμο στο Ζάγκρεμπ (7/3, 22:00, COSMOTE SPORT 2, Match Center από το SPORT24), την οποία μάλιστα θα ολοκληρώσει επί ελληνικού εδάφους.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποφάσισε πως είναι προτιμότερο να γίνει στη Θεσσαλονίκη η τελευταία προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (06/03) παρά να ολοκληρώσει την προετοιμασία του με μια προπόνηση στο Μάξιμιρ.

Έτσι η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει αργότερα για το Ζάγκρεμπ, όπου θα δοθεί πάντως η συνέντευξη Τύπου του Ρουμάνου τεχνικού κι ενός ποδοσφαιριστή του.

Τα δεδομένα που ισχύουν για τον ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα στην Κροατία δεν αναμένεται να αλλάξουν και πολύ.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι δεδομένα (οι τραυματίες Εκόνγκ και Μιχαηλίδης και οι εκτός λίστας πλάγιοι μπακ Σοάρες και Σάστρε) όπως δεδομένο μοιάζει να είναι το πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου που θα βασιστεί στους παίκτες που αγωνίστηκαν στη Λαμία, συν τον Σβαμπ.

Η αποστολή του Δικεφάλου θα επιστρέψει στη βάση της την επομένη του αγώνα με την Ντίναμο, ελπίζοντας ότι θα πάρει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του δεύτερου αγώνα, για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για την πρεμιέρα των playoffs με τον Άρη στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ