ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στη Νότια Αφρική ο Μπάμπα, Ντουμπάι πηγαίνει ο Εκόνγκ

ΠΑΟΚ: Στη Νότια Αφρική ο Μπάμπα, Ντουμπάι πηγαίνει ο Εκόνγκ
Ο Μπάμπα Ράχμαν στον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Άιντραχτ για το Europa Conference League INTIME SPORTS

Οι Μπάμπ και Εκόνγκ θα συμμετέχουν στα καμπ της προεπιλογής των Εθνικών τους ομάδων ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής που ξεκινούν στις 31/12 και 1/1 αντίστοιχα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν την Πέμπτη (28/12) στις προπονήσεις, πιθανότατα όμως χωρίς τους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.

Ο Ράχμαν Μπάμπα θα πρέπει να ετοιμάζει βαλίτσες για τη Νότια Αφρική όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Γκάνας για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Ο εκλέκτορας των Γκανέζων Κρις Χιούτον, κάλεσε στην προεπιλογή 55 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα τους και τον αμυντικό του ΠΑΟΚ και έχει ορίσει ως τόπο της προετοιμασίας της ομάδας του που θα ξεκινήσει στις 31 Δεκεμβρίου το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής.

Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι ο Ράχμαν Μπάμπα δεν θα βρίσκεται στις τελικές επιλογές του Ιρλανδού τεχνικού, ώστε να επιστρέψει όσο γίνεται πιο σύντομα στη Θεσσαλονίκη.

Στην προεπιλογή της Νιγηρίας βρίσκεται ο Ουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ με τους "Σούπερ Αετούς" να πραγματοποιούν τη δική τους προετοιμασία στο Ντουμπάι και θα πρέπει να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής του την 1η Γενάρη.

Σε αντίθεση με τα καμπ της Γκάνας και της Νιγηρίας, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό που θα προετοιμαστεί η Τανζανία του Αλί Σαμάτα. Ο Σαμάτα θα συμμετέχει σίγουρα στο Κόπα Άφρικα, με την Εθνική του ωστόσο να μην έχει και πολλές πιθανότητες διάκρισης.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΘΝΩΝ ΑΦΡΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΚΑΝΑΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ