ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στη λίστα με τους χαφ και ο Κούρτιτς

Ο Γιασμίν Κούρτιτς σε αγώνα της Πάρμα κόντρα στη Μίλαν για τη Serie A | 15 Ιουλίου 2020
Ο Γιασμίν Κούρτιτς σε αγώνα της Πάρμα κόντρα στη Μίλαν για τη Serie A | 15 Ιουλίου 2020 © 2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο ΠΑΟΚ "βλέπει" τον Σλοβένο μέσο της Πάρμα, Γιασμίν Κούρτιτς, και σύμφωνα με όσα γράφονται στην Ιταλία έχει ήδη καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 32χρονο Σλοβένο μέσο, Γιασμίν Κούρτιτς, της Πάρμα και πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων είναι προχωρημένες. Υπάρχουν μάλιστα δημοσιογράφοι που ισχυρίζονται ότι οι δυο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Το γεγονός ότι η Πάρμα υποβιβάστηκε είναι ο κύριος λόγος που και ο Σλοβένος χαφ με 290 σχεδόν παιχνίδια στη SERIE A, προσπαθεί να βρει διέξοδο από το συμβόλαιο του που ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ωστόσο η ομάδα του έδωσε πέρυσι 5 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει από την ΣΠΑΛ και δεν είναι εύκολο να τον παραχωρήσει έστω και αν με αυτό τον τρόπο θα απαλλαγεί από το συμβόλαιο του που σύμφωνα με πληροφορίες φτάνει στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Όπως και να έχει και η περίπτωση του Κούρτιτς είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και δείχνει μαζί με αυτές των Άουρσνες και Σίλβα τι περίπου ψάχνει ο ΠΑΟΚ για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις που έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το θέμα είναι ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαια από τις ομάδες τους και αυτό κάνει δύσκολη την απόκτηση τους στους χρόνους που θέλει ο Ρουμάνος τεχνικός να έχει τον κεντρικό μέσο που έχει ζητήσει στη διάθεση του.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ