ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στη Γερμανία συνδέουν τον Δικέφαλο με τον Μάρβιν Ντουκς

Ο Μάρβιν Ντουκς με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ
Ο Μάρβιν Ντουκς με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ @ 2018 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Δημοσιεύματα στη Γερμανία εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ με τον 28χρονο Γερμανό επιθετικό της Βέρντερ Βρέμης, Μάρβιν Ντουκς, που είχε ακουστεί για τον Δικέφαλο και στην θερινή μεταγραφική περίοδο το 2020.

Ο Μάρβιν Ντουκς συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, με την φανέλα της Βέρντερ Βρέμης στην οποία πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι. Το όνομα του ακούστηκε για πρώτη φορά στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ το Σεπτέμβριο του 2020 χωρίς πάντως να υπάρξει κάποια επιβεβαίωση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Δημοσιεύματα στον γερμανικό Τύπο εμπλέκουν και πάλι τον ΠΑΟΚ με τον πρώτο σκόρερ της Βέρντερ αναφέροντας πως ο Δικέφαλος έχει στις λίστες του τον 28χρονο Γερμανό επιθετικό. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Nτουκς καθώς τα 15 γκολ που έχει πετύχει μέχρι τώρα στην σεζόν τον φέρνουν στο στόχαστρο και άλλων ομάδων όπως η Αταλάντα, η ισπανική Γρανάδα, αλλά και η Ουνιόν Βερολίνου.

Ο Ντουκς πάντως έχει συμβόλαιο με την Βέρντερ μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και η γερμανική ομάδα, που ξόδεψε 3,5 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει έχει ορίσει ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του στα 5,5 εκατομμύρια.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ