ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στη διάθεση του Λουτσέσκου ο Μουργκ, εκτός με ίωση οι Μπράντον Τόμας, Μάρκος Αντόνιο

Ο Τόμας Μουργκ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΛ | 22 Δεκεμβρίου 2021
Ο Τόμας Μουργκ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΛ | 22 Δεκεμβρίου 2021 INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με την Μπριζ στην Τούμπα την Πέμπτη (18/4) με τον Μουργκ να είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου αλλά τους Μπράντον Τόμας και Μάρκος Αντόνιο να μένουν εκτός λόγω ίωσης.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στο Βέλγιο από τη Μπριζ με 1-0 και θα έχει την ευκαιρία στη ρεβάνς της Πέμπτης (18/4) να πάρει την πρόκριση και από τη στιγμή που την Κυριακή (14/4) είχε αναβληθεί το ματς με τον Ολυμπιακό οι παίκτες του Δικέφαλου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς.

Ο Λουτσέσκου είδε τον Μουργκ να γυμνάζεται κανονικά και να τίθεται στη διάθεση του ενόψει του αγώνα με τη Μπριζ αλλά την ίδια ώρα στο ιατρικό δελτίο μπήκαν οι Μπράντον Τόμας και Μάρκος Αντόνιο που έμειναν εκτός προπόνησης λόγω ίωσης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στο Βέλγιο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, η Κλαμπ Μπριζ έχει πάρει ένα ισχνό προβάδισμα και τα πάντα θα κριθούν στην Τούμπα. Το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στη βάση του, πήρε τις απαραίτητες ανάσες και ξεκίνησε την προετοιμασία για τον ιστορικό αγώνα που έχει μπροστά του.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (14.04) περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Ο Νάσμπεργκ δούλεψε ατομικά, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι Μπράντον και Μάρκος Αντόνιο δεν προπονήθηκαν καθώς ταλαιπωρούνται από ίωση, προσθέτοντας έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Κανονικά στην διάθεση του Ρουμάνου, τέθηκε ο Τόμας Μουργκ που επανήλθε σε φουλ ρυθμούς.

Την Δευτέρα (14.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ