ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Σταντάρ Λιέγης 1-0: Καλύτερος και νικητής με Κούτσια

Ο Κούτσιας πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο φιλικό ΠΑΟΚ - Σταντάρ Λιέγης | 9 Ιουλίου 2022
Ο Κούτσιας πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο φιλικό ΠΑΟΚ - Σταντάρ Λιέγης | 9 Ιουλίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τη Σταντάρ Λιέγης στο φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στην Ολλανδία με την ομάδα του Λουτσέσκου να παίρνει τη νίκη με σκόρερ τον Κούτσια, ο οποίος έπαιξε μετά από μόλις μια προπόνηση.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τη Σταντάρ Λιέγης στη μεγαλύτερη διάρκεια του φιλικού που διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στην Ολλανδία και πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Γιώργου Κούτσια, ο οποίος έπαιξε μετά από μόλις μια προπόνηση αλλά έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει στη θέση του σέντερ φορ.

Η αναμέτρηση είχε λίγες φάσεις, οι περισσότερες για τον ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του που έδωσαν χρόνο σε 22 ποδοσφαιριστές είδαν όσα ήθελαν ενόψει της συνέχειας με το αποτέλεσμα να έχει μικρή σημασία.

Ο Λουτσέσκου ουσιαστικά παρέταξε δύο ενδεκάδες και ήταν φανερό από την αρχή πως ήθελε να φανερώσει κάποια πράγματα σε αυτό το τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία. Ο Ρουμάνος έβαλε τον Ντάντας στο 10 και τον Κούτσια στην κορυφή της επίθεσης μετά από μόλις μια προπόνηση καθώς κλήθηκε εσπευσμένα στην προετοιμασία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είχε επικεντρωθεί σε δύο στοιχεία. Στην πίεση ψηλά, από την οποία ο ΠΑΟΚ έκλεψε μπάλες, έβγαλε φάσεις και μπόρεσε εν γένει να απειλήσει αλλά και στο πως να αποφεύγουν οι παίκτες του την αντίστοιχη πίεση της Σταντάρ.

Το γκολ που έκρινε τη φιλική αναμέτρηση πέτυχε ο νεαρός φορ στο 37' όταν σε σέντρα του Ντάντας από τα δεξιά ο Σβαμπ πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Μποντάρτ απέκρουσε αλλά ο Κούτσιας ήταν εκεί που έπρεπε να βρίσκεται το σέντερ φορ και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει δύο τα τέρματα του στο 45' όταν πίεσε ψηλά, ο Αουγκούστο έκλεψε τη μπάλα και έκανε το πλασέ με τον Μποντάρντ να διώχνει με το πόδι σε κόρνερ.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνέχισε να έχει τη μπάλα στα πόδια της να προσπαθεί να απειλεί αλλά χωρίς να μπορέσει να απειλήσει. Στο 48' είχε μια καλή στιγμή με κεφαλιά του Ντάντας που έφυγε έξω, ενώ λίγη ώρα αργότερα την ίδια κατάληξη είχε και ένα σουτ του Λύρατζη.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι (61' Ζ. Ζίβκοβιτς), Λύρατζης (61' Σάστρε), Ίνγκασον (46' Μιχάι), Κάργας (46' Κουλιεράκης), Βιεϊρίνια (46' Ράφα Σοάρες), Αουγκούστο (46' Κούρτιτς), Σβαμπ (46' Τσιγγάρας), Α' Ζίβκοβιτς (61' Τσαούσης), Ντάντας (61' Φ. Σοάρες), Κουαλιάτα, Κούτσιας (61' Λάμπρου).

Σταντάρ Λιέγης: Μποντάρτ, Ντουσέν, Τσίμιροτ, Εμόν, Μπόλιεβιτς, Ράσκιν, Καλούτ, Λαϊφης, Νουμπί, Μπαλίκβισα, Τσανάκ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ