ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στα "πιτς" ο Τσόλακ ενόψει ΑΕΚ

Ο Τσόλακ κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό
Ο Τσόλακ κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό INTIME

Ο Κροάτης επιθετικός, Αντόνιο Τσόλακ, έμεινε στο γυμναστήριο με ενοχλήσεις στη μέση, στη σημερινή προπόνηση με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει πλέον σε mood Κυπέλλου. Οι ποδοσφαιριστές του επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που του έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον πρώτο προημιτελικό με την ΑΕΚ (19/1, 19:00, COSMOTE SPORT 1 HD και Live από το SPORT24) στην Τούμπα το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο Αντόνιο Τσόλακ μπήκε στο ιατρικό δελτίο λόγω ενοχλήσεων στη μέση εκεί όπου βρίσκονται Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί.

"Η νίκη επί του ΟΦΗ και το γεγονός ότι το ματς πραγματοποιήθηκε Σάββατο προσέφερε στον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα μιας ήρεμης, ξεκούραστης Κυριακής. Μια μικρή πολυτέλεια εν μέσω τόσο απαιτητικού προγράμματος.

Η Κυριακή, όμως, τελείωσε. Όπως και το ματς με τον ΟΦΗ. Τώρα ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια τελείως διαφορετική πρόκληση που απαιτεί προσεκτική διαχείριση, καθαρό μυαλό και σωματική φρεσκάδα.

Το Κύπελλο, άλλωστε, είναι ένας από τους στόχους του Δικεφάλου και για να επιτευχθεί πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί το εμπόδιο της ΑΕΚ.

Τη Δευτέρα (17.01) ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία κι άρχισε τη fast track προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τετάρτης (19.01) στην Τούμπα.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον ΟΦΗ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης. Το υπόλοιπο γκρουπ δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας, την τακτική και τα τελειώματα.

Ο Αντόνιο Τσόλακ έμεινε στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Νέλσον Ολιβέιρα συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα.

Την Τρίτη (18.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου για την προπόνηση της Δευτέρας (17/1).

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ