ΠΑΟΚ: Σήμερα τα σπουδαία για τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια

Ο Βιεϊρίνια στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Eurokinissi
Το απόγευμα θα γνωρίζει το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ την κατάσταση του Βιεϊρίνια που έγινε αναγκαστικά αλλαγή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. "Τρέχει" για ΑΕΚ ο αρχηγός του Δικεφάλου.
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αποχώρησε τραυματίας από το ντέρμπι της Κυριακής (14/03) μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο. Ο Πορτογάλος μπακ-χαφ είχε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα που αρχικά τουλάχιστον δεν έδειξαν να ανησυχούν ιδιαίτερα το ιατρικό επιτελείο του.
Το απόγευμα ο Πάμπλο Γκαρσία και οι συνεργάτες του θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα δείξουν και το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
Από αυτά θα κριθεί και το πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσει ο αρχηγός του ΠΑΟΚ προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ με το οποίο ξεκινούν οι υποχρεώσεις του Δικεφάλου στα playoffs.
Photo Credits: Eurokinissi