ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρώτη συνάντηση Μπότο - Λουτσέσκου, καθορίζουν τη στρατηγική

Ο Ζοζέ Μποτό κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη
Ο Ζοζέ Μποτό κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη INTIME SPORTS

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοζέ Μπότο θα συναντηθεί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου για να καθορίσουν και την μεταγραφική στρατηγική του Δικεφάλου ενόψει Γενάρη.

Ο Ζοζέ Μπότο έφτασε χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη για τις πρώτες του επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Στο αεροδρόμιο Μακεδονία τον υποδέχθηκε εκ μέρους του Δικεφάλου ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κυριάκος Κυριάκος.

Ο Πορτογάλος θα συναντηθεί σήμερα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και θα έχει τις πρώτες συζητήσεις μαζί του για το μεταγραφικό πλάνο που θα ακολουθηθεί στην χειμερινή περίοδο.

Από την συνάντηση αυτή θα καθοριστεί και αν η προεργασία που έχουν ήδη κάνει στην Τούμπα για τις μεταγραφές του Γενάρη θα είναι και αυτή που αποτελέσει τον άξονα που θα ακολουθηθεί ή αν προκύψει εντελώς νέα στόχευση με παίκτες που θα προτείνει ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Ο Ζοζέ Μπότο πιθανότατα θα βρεθεί και στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας το απόγευμα για να παρουσιαστεί στους παίκτες και να γνωριστεί μαζί τους.

Ο νέος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα επιστρέψει για την Πρωτοχρονιά στην πατρίδα του. Οι ανακοινώσεις για την πρόσληψη του δεν αποκλείεται να μετατεθούν για τις 3 του Γενάρη όταν και ο Μπότο θα αναλάβει και τυπικά καθήκοντα στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ