ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σφραγίζει την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και συνεχίζει

Ο Κώστας Κουλιεράκης
Ο Κώστας Κουλιεράκης INTIME SPORTS

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ανοίξει το rotation στο παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας Novibet του ΠΑΟΚ με την Καλαμάτα την Τρίτη (10/1), έχοντας την ασφάλεια που του δίνει η νίκη στον πρώτο αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ φρόντισε να δώσει όσο το δυνατό περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καλαμάτα (21:00, COSMOTE SPORT 1 HD, live από το SPORT24), κερδίζοντας στη Μεσσηνία με το καθαρό 2-0.

Έτσι, ο Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει παίκτες στη σημερινή ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet και δεν την άφησε ανεκμετάλλευτη. Άφησε εκτός αποστολής τους βασικούς και αναντικατάστατους Κοτάρσκι, Ίνγκασον, Ράφα Σοάρες και Αουγκούστο.

Έτσι κι αλλιώς ο Ρουμάνος τεχνικός ήξερε ότι δεν μπορούσε να υπολογίζει σε Ελ Καντουρί, Τσαούση και Κούρτιτς. Αυτό που ίσως να πείραξε είναι οι τραυματισμοί των Μουργκ και Κουαλιάτα που δεδομένα θα έπαιρναν χρόνο συμμετοχής αν ήταν υγιείς.

Για το πώς τελικά θα παρατάξει την ομάδα του μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν, καθώς είναι λογικό να ανοίξει ακόμα περισσότερο το rotation.

Οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές που έχει μαζί του ο προπονητής του ΠΑΟΚ διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα. Ακόμα και οι πιτσιρικάδες Σελιμάι και Τζίμας που συμμετέχει για πρώτη φορά σε αποστολή της πρώτης ομάδας.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, ξοδεύοντας όσο γίνεται λιγότερες δυνάμεις και από την Τετάρτη (11/1) να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (14/1) με τον ΟΦΗ στην Τούμπα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ