ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σενάριο αποφυγής των τουρκικών ομάδων λόγω ελληνοτουρκικής κρίσης

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στην Τουρκία κυκλοφορεί η είδηση ότι στην κλήρωση του δεύτερου προκριματικού γύρου τουChampions League η UEFA θα βάλει κλειδάριθμο ώστε να μην υπάρξει ζευγάρι με τον ΠΑΟΚ λόγω της κρίσης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίεςπου κυκλοφορούν ήδη στην Τουρκία η UEFA σκέφτεται να ορίσει ότι η εκπρόσωπος της στα προκριματικά του Champions League δεν θα αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ λόγω της κρίσης που υπάρχει στις σχέσεις των δύο χωρών και του ζητήματος που έχει προκύψει με την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Οι Τούρκοι επικαλούνται όσα μεταδόθηκαν σε αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό τοtalksport με θέμα το μονοπάτι των μη πρωταθλητών για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Εκεί αναφέρθηκε ότι και αν προκύψει από τοCASγια την Τραμπζονσπόρ η τουρκική ομάδα δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, λόγω της μεγάλης επικινδυνότητας που θα είχε μια τέτοια αναμέτρηση από την κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις με βάση αξιωματούχους της ΟΥΕΦΑ που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Για την ώρα πάντως το δεύτερο εισιτήριο της Τουρκίας το κατέχει η Μπεσίκτας με την οποία προφανώς θα ισχύσουν τα ίδια σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι σχετικές φήμες και η UEFA ορίσει ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κληρωθεί με τουρκική ομάδα τότε οι αντίπαλοι του Δικεφάλου θα είναι είτε η Βικτόρια Πλζεν είτε η Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί το καλοκαίρι του 2018 όταν στην ουσία ορίστηκε το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας γιανα μην προκύψει αντίπαλος της ομάδας της ρωσικής πρωτεύουσας η Ντιναμό Κιέβου από την Ουκρανία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ