ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σε αναμονή παρέμβασης από την οικογένεια Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης κατά τη σύσκεψη των μετόχων των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ στην Αθήνα
Ο Ιβάν Σαββίδης κατά τη σύσκεψη των μετόχων των τεσσάρων μεγάλων ΠΑΕ στην Αθήνα EUROKINISSI SPORTS

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, πριν από τον κομβικό ημιτελικό της Τετάρτης με την ΑΕΚ χωρίς, για την ώρα τουλάχιστον, να έχει προκύψει θέμα αλλαγής στην τεχνική του ηγεσία.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει στην Αθήνα και θα προετοιμαστεί εκεί για τον ημιτελικό της Τετάρτης με την ΑΕΚ. Η ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (3-0), «ακύρωσε» σε μεγάλο βαθμό τα οφέλη που είχε αποκομίσει η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, από την νίκη της επί της Ένωσης στην πρεμιέρα των πλέι οφ, κυρίως σε επίπεδο ψυχολογίας.

Έτσι ο Δικέφαλος πηγαίνει σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής αγωνιστικής περιόδου με την εσωστρέφεια να έχει επιστρέψει, την κριτική που ασκείται να είναι έντονη και να αφορά τους πάντες (παίκτες, προπονητή, διοίκηση).

Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται για μια ακόμη φορά, πριν από ένα ντέρμπι με την πλάτη στον τοίχο και θα πρέπει όπως είπε και στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό ο Κρέσπο "να δώσει απαντήσεις".

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΒΒΙΔΗ

Όσοι πάντως περίμεναν εξελίξεις αυτές δεν φαίνεται να προκύπτουν τουλάχιστον άμεσα. Η αλήθεια είναι ότι παρά τον έντονο προβληματισμό που υπάρχει, αντιδράσεις δεν προέκυψαν από την οικογένεια Σαββίδη με την μορφή κάποιας τηλεδιάσκεψης για τα αίτια και τις ευθύνες που έφεραν άλλη μια ήττα σε ντέρμπι.

Κάτι που δεν αποκλείεται πάντως να γίνει πριν τον ημιτελικό με την ΑΕΚ καθώς ο Ιβάν Σαββίδης συνηθίζει να μιλά στην ομάδα του πριν από τα μεγάλα παιχνίδια και αυτό της Τετάρτης είναι, όπως έχουν έρθει τα πράγματα κομβικό.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΓΚΑΡΣΙΑ

Σε κάθε περίπτωση θέμα Γκαρσία δεν φαίνεται να υπάρχει και θα ήταν δύσκολο να υπάρξει με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ. Και αυτό διότι ακόμη και να υπήρχε πρόθεση για ριζικές αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο - που είναι άγνωστο αν υπάρχει ή όχι, όσο δεν εκφράζεται κάποιας μορφής αντίδραση από την οικογένεια Σαββίδη- με την απουσία αθλητικού διευθυντή δεν θα μπορούσε να γίνει η απαραίτητη προεργασία για διάδοχη κατάσταση.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη για το ναυάγιο στη Λεωφόρο και είναι αυτός που θα πρέπει να βρει τρόπους για να παρουσιάσει η ομάδα του διαφορετικό πρόσωπο στον κρίσιμο αγώνα του ΟΑΚΑ. Το σίγουρο είναι ότι και ο Γκαρσία, όπως και όλοι στον ΠΑΟΚ κρίνονται και θα συνεχίσουν να κρίνονται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ