ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σε αναμονή για τον Κουλιεράκη

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης
Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης INTIME SPORTS

Οι εξετάσεις που θα κάνει ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και οι πρώτες σκέψεις του Λουτσέσκου για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με τη Λαμία.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ένιωσε ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο, αντικαταστάθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και σήμερα είναι προγραμματισμένο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία θα υποβληθεί ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ θα δείξουν το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Όπως και να έχει πάντως μοιάζει απίθανο ο Κουλιεράκης να προλάβει τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου στη Λαμία με την τοπική ομάδα.

Στο παιχνίδι αυτό ο Ιβάν Νάσμπεργκ θα είναι αυτός που πιθανότατα θα τον αντικαταστήσει στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή που θα κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Λογικά ο Τόμας Κεντζιόρα που έμεινε στον πάγκο στο ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους θα κάνει στη Λαμία το ντεμπούτο του με την φανέλα του Δικεφάλου προκειμένου να πάρει ανάσες ο Ζόαν Σάστρε.

Οι τελευταίες δυο προπονήσεις πριν την αναχώρηση για την Φθιώτιδα θα δείξουν τα πλάνα του Ρουμάνου τεχνικού και το μέχρι που θα φτάσει το όποιο rotation επιχειρήσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ