ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ψάχνει νίκη για επανεκκίνηση κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο
Ο Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο EUROKINISSI

Ο Πάμπλο Γκαρσία θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Βιεϊρίνια και σκέφτεται να επαναφέρει μετά από καιρό  στην αρχική ενδεκάδα τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, δίνοντας μια ακόμη ευκαιρία στον Βραζιλιάνο

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ (21/03, 19.30, NOVASPORTS1) στην πρεμιέρα των πλέι οφ και όπως τόνισε και στις δηλώσεις του ο συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ θέλει να κάνει…reset και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή να διαπιστώσει αν μπορεί να υπολογίζει στον Βιεϊρίνια, που όλη την προηγούμενη εβδομάδα ακολουθούσε ατομικό πρόγραμμα. Ο Γκαρσία πήρε τον αρχηγό του στην αποστολή παρά το γεγονός ότι δεν έβγαλε όλη την χθεσινή τελευταία προπόνηση, γεγονός που είναι δίχως άλλο ενδεικτικό για το πόσο σημαντική θεωρεί την παρουσία του Πορτογάλου .

Τα πλάνα του ωστόσο έγιναν χωρίς τον Βιεϊρίνια με τον Ροντρίγκο Σοάρες και τον Ραχμάν Μπάμπα να είναι αυτοί που θα καλύψουν τα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής του Δικεφάλου. Στα στόπερ, μπροστά από το Ζίβκο Ζίβκοβιτς που θα είναι στην εστία θα αγωνιστούν Ίνγκασον και Κρέσπο, με τον Βαρέλα να μένει εκτός αποστολής και το Μιχαηλίδη να είναι η εναλλακτική λύση στον πάγκο.

ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΟΥΓΚΟΣΤΟ

Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα στο δίδυμο των κεντρικών χαφ. Το reset για το οποίο κάνουν λόγο στην Τούμπα, περιλαμβάνει και την ενεργοποίηση των παικτών που ήταν εκτός πλάνων το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οι δοκιμές του Πάμπλο Γκαρσία έδειξαν ότι σκέφτεται να επαναφέρει στο «έξι» τον Ντόουγκλας Αουγκούστο που έχει να αγωνιστεί από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Για τη δεύτερη θέση στα χαφ προβάδισμα έχει ο Ομάρ Ελ Καντουρί με τον Στέφαν Σβαμπ να μένει εκτός ενδεκάδας.

ΜΕ ΚΡΜΕΝΤΣΙΚ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΠΑΟΚ

Μπροστά από τους δύο κεντρικούς μέσους και σε ρόλο επιτελικό θα αγωνιστεί ο Αμρ Ουάρντα με τους Τζόλη και Άντριγια Ζίβκοβιτς να καλύπτουν τα δύο άκρα της επίθεσης.

Σε αντίθεση με το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μάικλ Κρμέντσικ και όχι ο Κάρολ Σβιντέρσκι.

Όλες αυτές οι δοκιμές που έκανε ο Γκαρσία θα εξαρτηθούν κυρίως από την ετοιμότητα του Βιεϊρίνια, που έκανε αγώνα δρόμου για να είναι διαθέσιμος στην πρεμιέρα των πλέι οφ.


TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ