ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρώτη για Κούρτιτς

Ο Γιασμίν Κούρτιτς κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ
Ο Γιασμίν Κούρτιτς κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Σλοβένος μέσος του ΠΑΟΚ, Γιασμίν Κούρτιτς θα μπει από σήμερα στις προπονήσεις του Δικεφάλου και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, με σκοπό να είναι έτοιμος για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας του στις 5 Αυγούστου.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό που τους έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, το οποίο το εκμεταλλεύτηκαν με βόλτα στο Άμστερνταμ. Από σήμερα θα μπει στο πρόγραμμα της προετοιμασίας ο Γιασμίν Κούρτιτς. Ο Σλοβένος μέσος θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα και έχει μπροστά του περίπου δύο εβδομάδες για να είναι έτοιμος στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της χρονιάς που είναι προγραμματισμένο για τις 5 Αυγούστου.

Ο 32χρονος μέσος , δεν ξεκίνησε προετοιμασία με την Πάρμα καθώς βρίσκονταν σε αναζήτηση ομάδας και όπως είναι λογικό βρίσκεται αρκετά πίσω σε σχέση με τους νέους του συμπαίκτες που έχουν ήδη συμπληρώσει περίπου τρεις εβδομάδες προπονήσεων.

Ο Κούρτιτς πάντως είναι αποφασισμένος να καλύψει το χαμένο έδαφος και ήδη από χθες που βρίσκεται στο Άπελντορν έκανε δικό του ατομικό πρόγραμμα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που όπως και οι παίκτες του θα μάθουν σήμερα τον πρώτο τους αντίπαλο στο Europa Conference League, έχει παραδεχθεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε έναν μέσο σαν τον Γιασμίν Κούρτιτς και σίγουρα θα θέλει να τον έχει έτοιμο όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ