ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προτεραιότητα στα χαφ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπαθούν να κλείσουν μια κίνηση ενίσχυσης στην μεσαία γραμμή πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, ώστε να ικανοποιήσουν τις εισηγήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Με το θέμα του αθλητικού διευθυντή να μην έχει μέχρι τώρα εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες να παρουσιάζει δυσκολίες στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να κλείσουν υποθέσεις ικανοποιώντας και τις εισηγήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Μια από τις θέσεις στην οποία αναζητείται ενίσχυση είναι και αυτή των κεντρικών χαφ. Ο Λουτσέσκου θέλει έναν πιο γρήγορο, σε ενέργεια και σε σκέψη, μέσο από αυτούς που ήδη υπάρχουν στο ρόστερ και με ικανότητα να βοηθά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Φαίνεται ότι έχει βρεθεί ένας ποδοσφαιριστής που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του Ρουμάνου τεχνικού.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου προσπαθούν να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με την έναρξη της προετοιμασίας και φυσικά να είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί όταν ξεκινήσουν και οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Η απόκτηση ενός χαφ δεν είναι η μοναδική περίπτωση που τους απασχολεί, αλλά φαίνεται να είναι αυτή που θα κλείσει νωρίτερα από τις υπόλοιπες με την στόχευση να είναι να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ακόμη παίκτης πριν την πρώτη προπόνηση για την νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΠΑΟΚ SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ