ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Προτεραιότητα ο Τσάλοφ, τα δεδομένα για τους χαφ

CSKA's Fedor Chalov celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League quarterfinal, second leg soccer match between CSKA Moscow and Arsenal at the CSKA Arena, in Moscow, Russia, Thursday, April 12, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin)
CSKA's Fedor Chalov celebrates after scoring his side's opening goal during the Europa League quarterfinal, second leg soccer match between CSKA Moscow and Arsenal at the CSKA Arena, in Moscow, Russia, Thursday, April 12, 2018. (AP Photo/Pavel Golovkin) AP

Ο ΠΑΟΚ κινείται δυναμικά για τον Φεντόρ Τσάλοφ και περιμένει την απάντηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην πρόταση που κατέθεσε για την απόκτηση του 25χρονου φορ.

Ο ΠΑΟΚ έχει στραφεί πλέον δυναμικά στην ρωσική αγορά για να καλύψει τις θέσεις στις οποίες ο προπονητής του θεωρεί ότι υπάρχει η μεγαλύτερη ανάγκη για ενίσχυση: αυτές του σέντερ φορ και του κεντρικού χαφ.

Η πρόταση των 4 εκατομμυρίων στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του Φέντορ Τσάλοφ, με την ομάδα της ρωσικής πρωτεύουσας να διατηρεί το 40% των δικαιωμάτων του 25χρονου επιθετικού, παραμένει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης.

Ο ΠΑΟΚ περιμένει άμεσα απάντηση από τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ, θέλοντας να κλείσει το θέμα του παίκτη που θα είναι βασικός στην κορυφή της επίθεσης του την επόμενη σεζόν.

"Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει επίσημη πρόταση για τον Φέντορ Τσάλοφ. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται με τον επιθετικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Τσάλοφ σκόραρε 24 γκολ και η Γαλατασαράι ενδιαφέρεται επίσης γι’ αυτόν", αναφέρει μάλιστα ο έγκριτος δημοσιογράφος στα μεταγραφικά, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο Τσάλοφ μετά από μια σεζόν στην Ελβετία όπου με την φανέλα της Βασιλείας είχε 4 γκολ και 2 ασίστ σε 17 παιχνίδια, επέστρεψε στην ΤΣΣΚΑ και την σεζόν 2022-23 είχε 24 γκολ σε 41 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Το συμβόλαιο του ισχύει μέχρι το τέλος του 2024 και ο ΠΑΟΚ θέλει να τον φέρει στην Ελλάδα για να ηγηθεί της γραμμής κρούσης του.

Στις λίστες του ΠΑΟΚ υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις επιθετικών με τους οποίους υπάρχουν διαπραγματεύσεις ωστόσο για την ώρα ο 25χρονος φορ είναι αυτός για τον οποίο ο Δικέφαλος κινείται δυναμικά.

Οζντόεφ, Μεϊτέ και οι άλλοι χαφ

Ο ΠΑΟΚ δεν εγκαταλείπει και την περίπτωση του Οζντόεφ, παρά το γεγονός ότι δεν ήθελε να μπει σε διαπραγματεύσεις με την Καραγκιουμρούκ για τον 31χρονο χαφ. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώνει με δηλώσεις του τις πληροφορίες από την Τουρκία που λένε ότι ο Δικέφαλος έχει κάνει πρόταση στην τουρκική ομάδα για τον ποδοσφαιριστή – για 600 χιλιάδες ευρώ- χωρίς να προδικάζει την τύχη της. Το σίγουρο είναι ότι το ενδιαφέρον για τον παίκτη είναι έντονο, χωρίς όμως να υπάρχει και μεγάλο περιθώριο χρόνου για συζητήσεις.

Το πρώτο όνομα στις λίστες του ΠΑΟΚ με τους χαφ ήταν αυτό του Σουαλίχο Μεϊτέ, με τον Γάλλο όμως να μην έχει ως προτεραιότητα το ελληνικό πρωτάθλημα, τουλάχιστον στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Ο 29χρονος χαφ έχει στα χέρια του μια από τις προτάσεις του 1,5 εκατομμυρίων ευρώ που όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Κυριάκος έχει κάνει ο ΠΑΟΚ με την περίπτωση του πάντως να παραμένει δύσκολη.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου προσπαθούν να πείσουν τον Μεϊτέ για την προοπτική της μετακόμισης του στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουν επαφές με την Μπενφίκα που έχει τα δικαιώματα του για το δανεισμό του.

Στη λίστα των χαφ υπάρχει και ο Εντού Εσπόζιτο της Εσπανιόλ που έχασε τη μάχη της παραμονής στην La Liga ωστόσο η περίπτωση του Ίβηρα μοιάζει να έχει τις λιγότερες πιθανότητες από τις υπόλοιπες.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ