ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προτάθηκε στη Σαλερνιτάνα ο Ντόουγκλας Αουγκούστο

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο
Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Βόλο INTIME

Η περίπτωση του Ντόουγκλας Αουγκούστο, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, εξετάστηκε από την ιταλική ομάδα, η οποία όμως δεν θα προχωρήσει επειδή ο παίκτης δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο

Ο ΠΑΟΚ ανανέωσε στα τέλη του Σεπτέμβρη το συμβόλαιο του Ντόουγκλας Αουγκούστο που έληγε το καλοκαίρι. Ο Δικέφαλος υπέγραψε με τον παίκτη νέα σύμβαση μέχρι το καλοκαίρι του 2026, διασφαλίζοντας τα δικαιώματά του στον Βραζιλιάνο μέσο και απέτρεψε τις συζητήσεις που θα μπορούσε να κάνει με άλλες ομάδες από την 1η Ιανουαρίου ως ελεύθερος.

Πλέον κι εφόσον προκύψει ενδιαφέρον για τον 27χρονο, ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που θα ορίσει την τιμή κοστολόγησης προκειμένου να αρχίσουν διαπραγματεύσεις.

Η αλήθεια είναι ότι το όνομα του Αουγκούστο, που πέρυσι έκανε καλές εμφανίσεις κυρίως στους αγώνες της ομάδας του στο Conference League, "παίζει" αρκετά σε αρκετά μεταγραφικά στέκια από το περασμένο καλοκαίρι ήδη.

Δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο προτάθηκε στη Σαρλερνιτάνα που αναζητά ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Η περίπτωση του εξετάστηκε, όπως και αρκετών άλλων χαφ, από την ιταλική ομάδα. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα πάντως δεν θα γίνει κίνηση για τον Βραζιλιάνο εξαιτίας του ότι δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και καταλαμβάνει θέση ξένου.

Όπως και να έχει, ο Αουγκούστο φαίνεται ότι παραμένει ένας σημαντικός παίκτης για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως ήταν αναγκασμένος να τον χρησιμοποιεί ως προωθημένο μέσο -ιδιαίτερα στα δύσκολα παιχνίδια, όπως εξήγησε χαρακτηριστικά-, αλλά τώρα τον τοποθετεί πιο πίσω στη φυσική θέση του, από την οποία μπορεί να βοηθήσει περισσότερο.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τώρα το πώς θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ στο ενδεχόμενο να προκύψει κάποια πρόταση για τον Βραζιλιάνο τον Γενάρη.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ